Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Springbank VH solgt til USA

UVM-finalisten Springbank VH, er solgt til den amerikanske amatørdressurrytter Vance Diggins fra Colorado med henblik på at indfri hans planer om at starte den på lilletursniveau

 

Springbank VH solgt til USA

Den svenske varmblodsvallak Springbank VH (e. Skovens Rafael / De Niro), der er helbror til den særdeles populære Helgstrand avlshingst Springbank II, er nu solgt til USA. Dette meddeler Eurodressage i en pressemeddelelse.

 

Repræsenterede Sverige ved UVM

I 2013 vandt den 10-årige røde vallak Springbank VH det svenske unghestechampionat, og efterfølgende repræsenterede han tillige Sverige ved Verdensmesterskaberne for Ungheste i 2015 og 2017. Begge år lykkedes det hesten at gå videre til finalen, og i 2017 var det som bekendt med danske Andreas Helgstrand i sadlen.

 

Videre til Carina Nevermann Torup
Året efter i 2018, blev Springbank redet af Carina Nevermann Torup. Hun præsterede at vinde et par Prix St. George-klasser på hesten, men har efterfølgende haft længere perioder uden stævneaktivitet.

 

 

Solgt til amerikansk amatørrytter

Det er så nu meddelt, at Springbank VH er solgt til den amerikanske amatørrytter Vance Diggins fra Paramoung Equestrian Centre i Colorado. Diggens har desuden Mette Rosencratz' tidligere Grand Prix-hest Marron (e. Michellino) som sin dressurlæremester, og tillige den 8-årige hannoveraner Fabulous (e. Fürstenball) i stalden.

 

Planen er at ride konkurrencer på lilletursniveau med Springbank, oplyser Diggens træner til Eurodressage. Hun mener matchet mellem Springbank og Diggens er et drømmematch og kalder Springbank en "once in a lifetime horse" for Vance Diggins.

 

Det bliver spændende at se hvad de kan drive det til.

 

Den til USA solgte Springbank VH er som nævnt helbror til den fire år yngre danskejede Helgstrand avlshingst Springbank II, der rides af spandske Severo Jurado Lopez (der ses på billedet).

 

Billede

 

UVM-finalisten Springbank VH, er solgt til den amerikanske amatørdressurrytter Vance Diggins fra Colorado med henblik på at indfri hans planer om at starte den på lilletursniveau. Springbank VH er helbror til den fire år yngre danskejede Helgstrand avlshingst Springbank II, der rides af spandske Severo Jurado Lopez (der ses på billedet / Foto: Helgstrand Dressage).


Tilføjet d. 12-01-2020 kl. 11:56 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider