Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny hest til Alexander Helgstrand

Den tredobbelte europamester i ponydressur Alexander Yde Helstrand har fået endnu en stor hest at ride, og skal fremadrettet ride den 15-årige vallak Fiorano

 

Hesteerfaren ponyrytter

Skønt Alexander Helgstrand fortsat kan ride ponyer, som han har stor succes med og har høstet tre europamesterskabstitler og FEI verdensranglistens førsteplads på, er han allerede en erfaren herre i at ride store heste. Nu har han fået en ny hest i stalden, til at tage kampen op med de ældre ryttere.

 

Fiorano til Alxander

Hesten der drejer sig om, er den 15-årige vallak Fiorano efter Rousseau. Fiorano er tidligere redet af den britiske rytter Susan Pape, der i perioden fra 2014-1017 red en række internationale konkurrencer på vallakken. Herefter blev Fiorano solgt til den svenske rytter Beata Soderbeg, som også er den tidligere ejer af den tredeobbelte verdensmester super DV-hoppen Fiontini, der som bekendt i dag rides af spanske Severo Jurado Lopez.

 

 

Fiorano har blandet andet været til start ved World Cup og CDI 5* i Wellington, Florida og kunne sidste år tilskrive sig en flot fjerdeplads i holdkonkurrencen i U25 EM.

 

Se video med Fiorano her

 

Kilde: dressageprod.com

 

Billede

 

Den tredobbelte europamester i ponydressur Alexander Yde Helstrand har fået endnu en stor hest at ride, og skal fremadrettet ride den 15-årige vallak Fiorano. Her ses Alexander på ponyen Andiamo (Arkivfoto)


Tilføjet d. 05-01-2020 kl. 17:02 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider