Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Emmelie Scholtens vinder årets sidste World Cup Kür

Emmelie Scholtens på Deaperado gentog gårdssejrens succes, da de søndag eftermiddag sikrede sig sejren i küren i årets sidste World Cup kvalifikation, der blev afholdt i Mechelen i Belgien. Med et overbevisende program til 85 % var den unge hollænder lykkelig for sin sejr

 

Emmalie Scholtens gentager gårsdagens succes

Hollandske Emmelie Scholtens på Desparado (e. Vivaldi / Havidoff) var lige så overbevisende i dag søndag i Kür finalen, som hun var i den indledende Grand Prix lørdag, i denne årets sidste World Cup Kvalifikation, der bliver redet i Mechelen i Belgium.

 

Det er virkelig gået fremad på det eneste med denne unge hollænder og den 11-årige sorte KWPN-hingst. Det blev til et meget flot, flydende og veludført kür Program, med meget flotte Pilaffer og passager, der resulterede i en overbevisende sejr til den unge hollænder. Med en score på 85,075 % blev det til og en klar førsteplads hos samtlige dommere og samtidig hendes til dato højeste personlige score. Emmelie Scholtens var forståeligt nok tydeligvis meget lykkelig for resultatet, efter hendes flotte præstation.

 

 

Billetten til Las Vegas sikret

Det var også en meget glad Emmelie Scholtens, der efterfølgende fortalte at hun havde haft svært ved at sove om natten, men var glad for at hun havde sin familie og sine venner med på sidelinjen, som hun efter sit ridt fortalte at hun skal fejre sejren med. Hendes deltagelse til World Cup finalen i Las Vegas, USA til april er tilmed sikret.

 

Porugisisk andenplads

Portugisiske Maria Caetano på Coroado (e. Rubi / Xaquiro) sikrede sig andenpladsen i kürfinalen med 80,940 %, med nogen dommeruenighed, da dommeren ved E havde hende på en samlet ottendeplads, med 76.675 %, medens samtlige de øvrige dommere tildelte hende over 80 %.

Spaske Juan Matute Guimon på den 13-årige Quantico (e. Fighting Fit / Constant) sikrede sig tredjepladsen i küren med 80,510 %, med franske Morgan Barbanco Mestre Sir Donnerhall II Old, indtog fjerdepladsen med 79,780 %, foran britiske Charlotte Fry på Dark Legend (e. Zucchero /Tango) med 79,075 %.

 

Danskere på 11. og 12.-pladsen

Danske Mai tofte og Rustique endte på en samlet 12. plads i küren med deres 72,455%, og Fie Skarsøe, der nu bor i og rider for Luxemburg, endte lige foran Mai Tofte Olesen på en samlet 11-plads med 74,075 %.

 

Se det endelige resultat fra klassen her

 

Billede

 

Emmelie Scholtens på Deaperado gentog gårdssejrens succes, da de søndag eftermiddag sikrede sig sejren i küren i årets sidste World Cup kvalifikation, der blev afholdt i Mechelen i Belgien. Med et overbevisende program til flotte 85 % var den unge hollænder lykkelig for sin sejr


Tilføjet d. 29-12-2019 kl. 15:59 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-12-19 Scholtens og Desperado vinder World Cup Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider