Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nationer falder fra til OL i Tokyo

For flere ridenationer står det allerede for nuværende klart, at de ikke får hold med til OL i dressur i Tokyo 2020, efter den seneste World Cup runde i Mechelen i Belgien i denne weekend. Billedet for holddeltagelse begynder at tegne sig

 

Sydafrika og Brazilien er ude

Sydafrika er ude i kampen om en holdplads i dressur til OL i Tokyo i sommeren 2020, da den sidste ekvipage ikke opnåede de påkrævne minimimspoint i World Cup Grand Prixen i dag lørdag, ved world Cup stævnet i Mechelen i Belgien. Det var sidste chance, inden deadlinen for kvallifikation med udgangen af året i år. Brazilien er allerede ude af holdkonkurrencen.

 

Sydafrika var den eneste deltager i den specielle kvalifikationsrunde i oktober, og Brasillien der tog en af de kvalificerende pladser ved de Pan Amerikanske lege i juli, kommer ikke til Toyo. Ingen af landene opnåede tilstrækkeligt med point.

 

 

Det efterlader hermed to holdpladser endnu åbne for deltagelse i legene 2020 i Tokyo, hvor Østrig, Frakrig, Belgium fører i kampen om de sidste to holdpladser tl OL, i juli måned 2020.

 

Sydafrika havde satset på deltagelse

Sydafrika havde ellers håbet på at netop dette kunne blive nationens første OL i dressur. Holdet blev ledet af Tanya Seymor på den 17-årige Oldenburg hingst der deltog i Rop i 2016 som individuelle deltagere, den første Sydafrikanske dressurrytter nogensinde. Sammen med den 30-årige Gretha Ferreira på Lertevangs Lavinia, der er en 14-årig DV hoppe opnåede hun at få adgang da de begge red Grand Prix til over 66%. Laurienne Dittlann på Don Weltino K, og Nicole smith på Chi La Rou, opnåede desværre kun et kvalificerende resultat hver, og kom derfor ikke videre i kvalifikationen.

 

Laurienne Drittmann på Don Weltino K, der var den sidste ekvipage som Sydafrika havde håbet på at kvalificere, opnåede 62,826 % ved weekendens stævne, men der skulle 66% til at kvalificere sig. Hermed er Sydafrika også definitivt ude af holdkonkurrencen.

 

Østrig, Frankrig og Belgien kæmper for deres holddeltagelse

Før den sidste kvalificerende konkurrence var Østrig en smule foran i konkurrencen om de sidste point mod en holdstart i Tokyo, med Frankrig tæt efter, efterfulgt af Belgien.

 

13 nationer har sikret sig pladser

Australien, Canada, Danmark, Tyskland, Storbritanien, Irland, Holland Portugal, Rusland, Spanien, Sverige, USA og værten Japan har allerede kvalificeret sig, og optager hermed 13 ud af de 15 hold pladser i Tokyo.

 

For disse nationer - inklusive Danmark, er nu kampen om de individuelle deltagere der følger - altså hvilke specifikke ryttere der sluttelig får en plads på de nationale landshold.

 

Billede

 

For flere ridenationer står det allerede for nuværende klart, at de ikke får hold med til OL i dressur i Tokyo 2020 efter den seneste World Cup runde i Mechelen i Belgien i denne weekend. Billedet for holddeltagelse begynder at tegne sig.


Tilføjet d. 28-12-2019 kl. 20:58 af i kategorien Ridesport.
Tags: OL i Tokyo.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider