Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

24. december. Så blev det jul

i det lille land. Og selvom det ikke blev sne, så bliver det ganske sikkert jul alligevel. For alle, uanset hvordan man skal holde den.
Julle ved at han til morgen får sin julemorgenmad. Lun mash med gulerødder og dejligt hø, og måske også en lille tur hvis hans ejer kan nå det inden maden skal laves.

Meen det skal nu nok lykkes, og hvis ikke idag, så i morgen. Så Julle tager den helt med ro. Julles ejer kan nemlig slet ikke lade være med at ride og være sammen med Julle, og Julle håber hun altid vil have det sådan.

Nogen mister interessen når de bliver voksne, nogle når de får børn, og mange stopper når de får en vis alder. Men Julle kender en dame der vist aldrig stopper. Hun er i hvert fald forbilledligt frisk og aktiv på hesteryg i en alder af 80 +.

Det må være Julles ejers mål. Tænk at kunne ride, og endda ride jagt når man er over 80.
Julle er imponeret, også over damens hest. Den skal vist være "Rigtig oven i hovedet" og ikke lave for mange krumspring.

Julle har læst om damen et sted, men hvor?

Kan I mon nå at finde Julle i dag? Eller er der for travlt i de små hjem?

Julle har i hvert fald ikke for travlt til at ønske alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL. Både på egne, og på hele Hestenettets, vegne

 

Husk at læs med om et par dage når alle vindere er udrukket. Måske er det dig der vinder?


Tilføjet d. 23-12-2019 kl. 23:45 af i kategorien Julekonkurrence.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider