Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kimi Nielsen ny DRF Elitechef

Fra årskiftet tiltræder Kimi Nielsen stillingen som Elitechef for elitedisciplinerne dressur, spring og military i DRF, som fremadrettet skal arbejde med både kortsigtede og langsigtede resultatmål på tværs af de tre discipliner

 

Velkommen tilbage til DRF

Den 1. januar 2020 byder Dansk Ride Forbund et velkendt ansigt velkommen tilbage, idét Kimi Nielsen tiltræder som Elitechef for elitedisciplinerne dressur, spring og military. Kimi har tidligere været ansat som Elite- og talentchef for dressur i DRF, og hun er nu klar til at vende tilbage for at arbejde på tværs af de tre discipliner med fokus på både de kortsigtede resultatmål og et langsigtet udviklingsperspektiv.


Store forventninger til alle tre elitediscipliner
"Jeg glæder mig meget til at komme i gang og har en ambition om at få skabt en stærk og respekteret eliteorganisation, hvor vi har særligt fokus på udvikling og opbygning af brede bruttogrupper i alle tre elitediscipliner. Vi har i de senere år set helt fantastiske resultater af dressurens talentudvikling, og den udvikling vil jeg også rigtig gerne være med til at føre ind i både spring- og militarydisciplinen. Vi har til det kommende OL i Tokyo kvalificeret et hold i dressur samt en individuel rytter i hhv. spring og military, så jeg synes, vi er rigtig godt på vej," udtaler Kimi.

Et stærkt match
Kimi kender ridesporten særdeles godt, idét hun selv har redet, fra hun var helt lille, og senere har været aktiv dressurrytter på Grand Prix-niveau. Derudover var hun fra 2008 til 2017 ansat som først holdleder og dernæst Elite- og talentchef for dressur i Dansk Ride Forbund, hvorefter hun har arbejdet med mentaltræning af ryttere og andre sportsudøvere, og nu er hun så klar til at tage tøjlerne tilbage og sætte fokus på at skabe en stærk eliteorganisation.

 

Det glæder Dansk Ride Forbunds generalsekretær, Morten Schram Rodtwitt: "Jeg ser forventningsfuldt frem til samarbejdet med Kimi, da jeg er overbevist om, at vi har fundet et super stærkt match. Kimi har en helt unik erfaring med sig, som vil være yderst værdifuld i vores talent- og elitearbejde samt disciplinudvikling, og hun vil kunne hjælpe os med at styrke rammerne for det langsigtede udviklingsperspektiv i ridesporten og ikke mindst samarbejdet på tværs af disciplinerne," siger han.

Og Kimi får fantastisk support i den nye Eliteafdeling fra dag ét, da Michelle Kjær Petersen, som i dag er sportskoordinator i afdeling Sport & Service, pr. 1. januar rykker over i en funktion som Elitekoordinator i afdelingen. Læs eller genlæs mere om ændringerne her.

 

 

Billede

 

Fra årskiftet tiltræder Kimi Nielsen stillingen som Elitechef for elitedisciplinerne dressur, spring og military i DRF, som fremadrettet skal arbejde med både kortsigtede og langsigtede resultatmål på tværs af de tre discipliner (Foto: DRF / Kimi Nielsen ved EM i dressur i Göteborg 2017)


Tilføjet d. 16-12-2019 kl. 21:02 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider