Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Julle Julehest er vågnet   VIGTIGT

Og dermed er vi et godt skridt på vej mod endnu en hyggelig december måned her på hestenettet. Igen i år har Julehestens staldfatter fået sponsoreret 4 lækre gaver fra Tika rideudstyr. En til 1-2-3 søndag i advent og en til juleaften.

 

Reglerne for julekonkurrencen er som sædvanligt enkle. Du skal være medlem på hestenettet, dit telefonnummer og din adresse skal være opdateret (så vi kan kontakte dig hvis du vinder) og du skal ved hælp af ledetrådende finde Julle der hver dag gemmer sig et nyt sted på hestenettets sider. Når du finder Julle klikker du på ham, og så er du med i trækningen om ugens præmie. Alle der i løbet af december har fundet Julle er med i trækningen juleaften. Så ud og led, den første ledetråd kommer på allerede til midnat.

 

1. søndag i advent kan du være heldig at vinde en flot 4horses Sports Aria trense. Kvalitets trense i elegant design, med anatomisk nakkestykke og virkeligt smukke detaljer. Næsebåndet har anatomisk udskæring, og er forsynet med lak i metallic nightshade blue. Super bløde og lækre polstringer. Føres i Pony til X-full. Værdi 849,-

 

 

Billede

Se mere her:

 

2. søndag i advent er præmien en dejlig blød 4horses Soft sadel. Blød og lækker bomløs sadel, en rigtig hyggelig "Lammeskindssadel", fremstillet i naturtro lamme-look med bomulds sider.

Sadlen har bløde knæstøtter, samt fast ophæng til stigremme. Føres i 3 størrelser og flere farver. Værdi 599,-

Billede

Læs mere her:

 

3. søndag i advent er præmien et par lækre 4horses Sports Blaze ridebukser med full grip. Ridebukserne er super komfortable og har diskret mobillomme på højre lår. Smarte og moderne ridebukser, hvor grip effekten er rigtig god.

Fremstillet i højkvalitets microfiber. Føres i str. 36-46, i flere farver. Værdi 399,-

 

Billede

Læs mere her:


I Juleaftens trækning er præmien en Global NEW spring sadel. Flot springsadel, udført i blødt og smidigt kunstlæder, som er yderst naturtro. Sadlen har indbygget stopgjord og halvdybt sæde. God knæstøtte og lægstøtter. Udskifteligt kopfjern. Føres i flere størrelser. Værdi 2.495,-

 

Billede

Læs mere her:

 

 

Præmierne er venligst sponsoreret af TIKA rideudstyr, og præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter.


Tilføjet d. 29-11-2019 kl. 19:07 af i kategorien Julekonkurrence.

Seneste relaterede nyheder
02-12-19 3. december, Running wild.
01-12-19 2. december, Julle marcherer mod ensomhed


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider