Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tysk dressurrytter mister finger

Den professionelle tyske dressurrytter og hestetræner Mirja Block mistede en finger i en staldulykke, som følge af et træktov der klemte en finger af. Episoden tjener til at huske os alle på, at passe på os selv når vi omgås heste i det daglige

 

Reminder om at passe på

Den tyske dressurrytter og trainer Mirja Block har mistet en den af en finger i en uheldig hesteulykke i stalden. En type ulykke som kan ske for de fleste der håndterer heste. Den uheldige episode kan derfor tjene til at være en reminder for os alle, om at passe på når vi omgås heste i dagligdagen, så vi ikke kommer ud for ulykker.

 

Træktov klemmer finger af

Den tyske dressurrytter Mirja Block, der ridder som professionel rytter og bl.a. har redet for Gestüt Spreches Sabine Rüben, gik som så mange gange før med en hest ved hånd, da hesten pludselig blev skræmt og træktovet blev pludselig strammet med stor kraft. Uheldigvis var det viklet om Blocks hånd og rykket så kraftigt, at det af-klemte et stykke af hendes finger.

 

 

Fik syet fingeren på igen

Mirja blev naturligvis bragt på hospitalet øjeblikkeligt, hvor det heldigvis lykkedes dygtige læger ved hospitalet i Cologne at sy fingeren på hånden igen. Siden ulykken har Mirja efterfølgende måtte gennemgå to yderligere operationer i hånden, og har ikke haft med heste at gøre i mere end fem uger siden ulykken. Hånden skule dog nu være funktionsdygtig igen.

 

Pas på jer selv og hinanden

Moralen må være at uanset hvor professionel eller vant til at omgås heste man er, bør man til al tid huske på, at heste er levende væsener der kan blive pludselig skræmt - og huske ikke at træktove omviklet hænder eller lignende er et absolut no-go når man trækker med heste. Husk derfor at tage de fornødne forholdsregler i omgangen med heste - pas på jer selv og hinanden!

 

Billede

 

Den professionelle tyske dressurrytter og hestetræner Mirja Block mistede en finger i en staldulykke, som følge af et træktov der klemte en finger af. Episoden tjener til at huske os alle på, at passe på os selv når vi omgås heste i det daglige (Arkivfoto)


Tilføjet d. 02-12-2019 kl. 14:27 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider