Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny fløjhingst til Helgstrand og Kasprzak

Familien Kasprzak og Helgstrand Dressage har i sameje erhvervet sig den nyudnævnte fjøjhingst fra Westfalen af den nette sum af 1,9 millioner euro

 

Fløjhingst går til Danmark

I går onsdag den 27. november erhvervede den pengestærke familie Kasprzak i sameje med den ligeså pengestærke Helgstrand Dressage ikke mindre end den nykårede fløjhingst fra dette års hingstekåring i Westfalien ved den efterfølgende hingsteauktion.

 

Forretningspartnerne sikrede sig handlen for ikke mindre end den nette sum af 1,9 millioner Euro svarende til mere end 14 millioner danske kroner.

 

 

Og så alligevel en fløjhingst til Helgstrand

Helgstrand var helt med i front i opløbet om et bud på fløjhingsten ved hingstekåringen i westfalien, men titlen gik dog ikke til en Helstrand hingst, men derimod en af C. van der Laan fra Oude Pekela i Holland ejet hingst. kat. nr. 40 (e. Dream Boy/Sir Donnerhall I/Arpeggio).

 

Hingsten var helt ubestridt feltets absolut mest udtryksfulde hingst. En moderne, højtstillet, ædel og udtryksfuld hingst med et særklasse bevægelsesforløb, som Helgstrand i sameje med Kasprzak familien bare måtte eje for den nette sum af knapt to millioner euro.

 

Det bliver spændende at følge hingsten, og det er planerne at hingsten skal stå til avlsbenyttelse i 2020.

 

Se video af hngsten her

Se listen over kårede hingste her

 

Billede

 

 

Familien Kasprzak og Helgstrand Dressage har i sameje erhvervet sig den nyudnævnte fjøjhingst fra Westfalen af den nette sum af 1,9 millioner euro

 


Tilføjet d. 28-11-2019 kl. 15:27 af i kategorien Avl.
Tags: Wastfalien.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider