Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gør et kup!

Står du og mangler nyt rideudstyr eller et nyt dækken til hesten inden vinteren sætter ind - så kan der være gode tilbud at hente på Black Friday udsalgene

 

Shop amok på Black Friday

Black Friday er som bekendt indført fra Danmark fra USA og er ensbetydende med at man kan gøre et kup indenfor stort set alt hvad hjertet kan begære. detailhandlen bugner med Black Friday tilbud og lovprisninger om, at det er nu du kan gøre en særlig god handel. Det omfatter naturligvis også rideudstyr.

 

Står du og mangler nye dækkener inden vinteren for alvor sætter ind, et par nye ridebukser eller en ny hjelm, er det måske netop nu du skal se dig godt om, for at opnå en særlig god deal på det du lige står og mangler.

 

 

Butikker og webshops i ind og udland

Om du vælger at gå på nettet eller i de fysiske butikker er op til dig, men der er gode muligheder for at købe det udstyr du netop står og mangler. Det gælder også udenlandske web-butikker, men husk i så fald at tjekke toldreglerne inden du går 'shop amok'.

 

Handl i ro og mag

De fleste butikker har ikke kun tilbuddene i morgen fredag den 29. som er den officielle Black Friday, men mange har forlænget deres tilbud til både at omfatte hele weekenden og ugen efter, så du kan nå at handle i ro og mag uden panik eller trængsel.

 

Shop med omtanke

Husk dog på, at det altid er godt at tjekke de officielle priser, så du ved du gør en reel god handel, - dette med mindre du bare må eje de ting du er faldet over. Der er nemlig konstateret meget svindel med udsalgsvarer, så køb målrettet og undersøg gerne på forhånd, om der reelt også er tale om gode tilbud.

 

God shoppinglyst!

 

Billede

 

Står du og mangler nyt rideudstyr eller et nyt dækken til hesten inden vinteren sætter ind - så kan der være gode tilbud at hente på Black Friday udsalgene


Tilføjet d. 28-11-2019 kl. 15:53 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Black Friday.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider