Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Atterupgaards Barcelo vinder DV 35-dages test

Dansk Varmblods 35-dages test blev afsluttet med en sejr til Atterupgaards Barcelo, der ejes i fællesskab af Stutteri Atterupgaard og Helgstrand Dressage

 

Afslutningen på 35-dages test

Mange havde taget turen til Tørring i weekenden, for at opleve afslutningen på årets 35-dages test i Dansk Varmblod. Og det var i særdeleshed en spændende dag, der endte med en sejr til Helgstrands hingst, Atterupgaards Barcelo, der er ejet i fællesskab af Stutteri Atterupgaard og Helgstrand Dressage.


Hingstene præsenterede sig flot
Midtvejstesten afslørede nogle velgående og yderst velbalancerede unge hingste, som rigtig havde fundet sig til rette i de nye omgivelser. Alle hingste præsenterede sig flot under rytter. Først blev hingstene fremvist af deres daglige ryttere, hvorefter testrytter, Allan Grøn, overtog tøjlerne. Senere på dagen skulle der uddeles karakterer.

 

Barcelo løb med sejren

Karakterne afspejler hestenes gangarter og ridelighed samt kapacitet. Hingstene Atterupgaards Barcelo, Danciero og Global Player skilte sig ud fra de øvrige, idet alle tre hingste scorede over 900 point.

 

 

Det blev et tæt løb mellem Danciero og Barcelo, men det blev Barcelo, der endte med at løbe med den højeste score med næsten alle karakterer over 9 og dermed vandt Dansk Varmblods 35-dages test 2019.

 

Billede

 

Dansk Varmblods 35-dages test blev afsluttet med en sejr til Atterupgaards Barcelo, der ejes i fællesskab af Stutteri Atterupgaard og Helgstrand Dressage


Tilføjet d. 26-11-2019 kl. 12:57 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider