Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

OL- springrytter taget i doping kontrol

En canadisk springrytter står til at miste OL-kvalifikation og risikerer at blive suspenderet fra sporten, efter at rytteren er testet positiv i doping test. Den canadiske rytter er nu midlertidigt suspenderet, mens afhøringer pågår

 

OL-rytter taget i doping kontrol

Den Canadiske springrytter Nicole Walker, der ved de Panamerikanske Lege 2019 fil en adgangsgivende fjerdeplads og hermed er medvirkende til at have kvalificeret Canada til OL i Springning i Tokyo i sommeren 2020, står muligvis til at miste både kvalifikationen og at blive suspenderet fra sporten.

 

Nicole Walker blev nemlig på finaledagen ved de Panamerikanske Lege den 7. august testet positiv for benzoylecgonine, der er et metabolit af kokain. Stoffet er ulovligt ifølge FEI's regler for antidoping (ADRHA).

 

 

Afhøring inden dom
Nicole Walker får mulighed for afhøring foran FEI's domstol, Inden den endelige dom, hvor det vil blive afgjort om hun endeligt suspenderes fra sporten. Da diskvalifikation er en separat proces, får Nicole Walker også mulighed for afhøring foran stævnets arrangører, Panam Sports, der derefter vil afgøre, om hun skal diskvalificeres. Når denne afgørelse forligger, vil det være klart, hvorvidt FEI skal omfordele de eftertragtede OL-billetter

 

Støtte fra eget forbund
På hjemmesiden for det canadiske forbund, Equestrian Canada, meddeles det at "EC er strengt dedikeret til en ren sport. "Vi tror også på at stå bag vores atleter og støtter fuldt ud Nicole under denne udfordrende situation. EC vil samarbejde tæt med Nicole og hendes juridiske hold mens de passende næste skridt bliver taget".

 

Nicole Walkers holdkammerater også været ude og støtte hende op. De beskriver Nicole som værende meget dedikeret og professionel i hendes arbejde med heste, og at hun derfor er den sidste, der ville sætte sig selv, sin karriere eller hendes holdkammerater på spil.

 

Kilde: World Of Show Jumping

 

Billede

 

En canadisk springrytter står til at miste OL-kvalifikation og risikerer at blive suspenderet fra sporten, efter at rytteren er testet positiv i doping test. Den canadiske rytter er nu midlertidigt suspenderet, mens afhøringer pågår (Arkivfoto)


Tilføjet d. 13-11-2019 kl. 14:26 af i kategorien Røgt og Pleje.
Tags: Canadier og Suspension.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider