Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Resultater fra udlandet nu med  i Hestedatabasen

Det har tidligere været vanskeligt at spore en given hests Internationale konkurrenceresultater, da der tidligere kun har været registreret danske resultater i den nationale hestedatabase. Nu kan du også finde disse nu i Hestedatabasen

 

Nationale og internationale konkurrenceresultater

Indtil nu har det kun været muligt at se de danse konkurrenceresultater i den natinale hestedatabase, og man har ikke kunne se de udenlandske resultater da der ikke tidigere har været en sammenkobling af kildedatabaser. De internationale konkurrenceresultater findes frit tilgængelige i FEI's database via http://www.data.fei.org - Men hvad nu, hvis de har skiftet navn, rytter og land undervejs?

 

Det er ikke altid lige let at finde hestene i databasen, hvis man ikke kender deres FEI nr., da hestene ofte skifter navn eller får tilføjet sponsornavn.

 

 

Direkte link til FEI's Database

Som noget nyt har SEGES nu etableret et direkte link fra Hestedatabasen til hestens internationale konkurrenceresultater i FEI's database. Det gør det meget lettere at finde resultaterne på de danske heste.

 

Linket findes under "Hestens DRF-resultater" og "link til FEI data". Linket er baseret på en overførsel af FEI numre fra DRF.

 

Der gøres derfor opmærksom på, at der kan være heste med internationale resultater, som ikke har noget link i Hestedatabasen, hvis deres FEI nr. ikke er registreret hos DRF.

 

Billede

 

Det har tidligere været vanskeligt at spore en given hests Internationale konkurrenceresultater, da der tidligere kun har været registreret danske resultater i den nationale hestedatabase. Nu kan du også finde disse nu i Hestedatabasen. Her ses Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zepter (Arkivforo: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-11-2019 kl. 11:49 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider