Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dujardin tilbage på toppen

Charlotte Dujardin er nu igen at finde i verdenstoppen med hoppen Mount St John Freestyle. Britten har med stor succes fuldendt sin først World Cup kvalifikation, hvor parret sluttede som en flot nummer to I World Cup kvalifikationen i Lyon i Frankrig med kapt 84 % i den afsluttende kür

 

Dujardin tilbage igen i elitetoppen

Charlotte Dujardin har med stor succes fuldendt sin først World Cup kvalifikation siden hendes lange række af sejre på Valegro i 2014 og 2015, og er nu igen at finde i verdenstoppen denne gang med hoppen Mount St John Freestyle.

 

Charlotte Dujardin har netop med stor succes fuldendt sin første World Cup kvalifikation på Mount St John Freestyle, hvor parret sluttede som en flot nummer to I World Cup kvalifikationen i Lyon i Frankrig i ekvipagens første indendørs start på sæsonen. Den 10-årige Mount St. John Freestyle opnåede at score 83,93 % i den afsluttende kür, og blev hermed som nummer to efter overlegne tyske Isabell Werth, der tog sejren i klassen.

 

 

To'er efter Isabell Werth

Charlotte Dujardin og Mount St John Freestyle, var forud for küren også sluttet som nummer to bag verdensetteren i den indledende Grand Prix, hvor Isabell Werth på den 13-årige vallak Ehrenpreis sejrede med over 87 %, i hvad der var deres tredje sejr i træk i Lyon World Cup kvalifikationen

 

"Velkommen tilbage" var ordene som den tyske verdensetter hilste Dujardins comeback velkomment til toppen af verdensdressuren. "Det er altid godt at have dent bedste på folden, og det er også det som publikum gerne vil se", udtalte tyskeren.

 

En nervebetonet Freestyle

Dujardin og Freestyle var sidste ekvipage på banen i küren i Lyon, og der var for første gang nerver på hos hoppen, oplyste Charlotte Dujardin efterfølgende. Selv på opvarmningsbanen havde Freestyle været nervebetonet, og ville ikke rigtig skridte igennem. "I programmet var jeg nødt til at holde hende lidt i hånden, og nerverne slog igennem i enkelte af øvelserne, bl.a. i piruetterne, men hun prøvede alt hvad hun kunne", udtalte Dujardin efterfølgende og fortsatte undskyldende "Hun har faktisk ikke lavet så meget, hvilket er noget vi alle glemmer engang imellem."

 

Dujardin høstede maks-point

Selvom ekvipagen endte som nummer to i konkurrencen, indkasserede Dujardin reelt maksimumpoint for andenpladsen, idet den forsvarende mester Isabell Werth er garanteret en finaleplads i World Cup.

 

Charlotte Dujardin har nu planer om at ride Freestule til det tradionelle juleshow på Olympia stadium i London i december måned. Herefter gælder det kvalifikationen i Amsterdam til Januar. Hun satser ligesom de danske top-ryttere på 2020 finalen i Las Vegas til april 2020.

 

Billede

 

Charlotte Dujardin er nu igen at finde i verdenstoppen igen med hoppen Mount St John Freestyle. Britten har med stor succes fuldendt sin først World Cup kvalifikation, hvor parret sluttede som en flot nummer to I World Cup kvalifikationen i Lyon i Frankrig med kapt 84 % i den afsluttende kür (Arkivfoto)


Tilføjet d. 07-11-2019 kl. 16:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider