Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal Emil med til OL?

Danske Emil Hallundbæk fører konkurrencen om den eftertragtede billet til en verdensrangliste-rytter fra et nordeuropæisk land, der kan opnå en plads til OL-legene i Tokyo i springning. Skal det mon lykkes Danmark at få en enkelt springrytter med?

 

Dansk OL håb ikke ude trods manglende dansk springhold

I weekenden vandt det irske springlandshold den spændende Nations Cup-finale i Barcelona og sikrede sig samtidig den sidste holdbillet til OL i Tokyo 2020, som de kæmpede med Colombia og Italien om.

 

Selvom Danmark ikke har kvalificeret sig med et springhold, er OL-håbet endnu ikke helt ude. Der tildeles nemlig en enkelt individuel OL-billet til en verdensrangliste-rytter fra et nordeuropæisk land, og pt. fører den danske springrytter Emil Hallundbæk løbet.

 

 

Endelig tildeling i marts 2020
Men vi må vente i spænding lidt endnu, da skæringsdatoen for tildelingen af den individuelle billet er 15. marts 2020. Landstræner Bo K. Møller er dog meget optimistisk omkring Danmarks chancer: "Det ser rigtig godt ud for Emil pt., så nu krydser vi fingre for, at placeringen holder". Det er Danmark som nation, der får en eventuel plads ved OL, så den endelige rytter vil først blive udtaget af landstræneren, når vi kommer tættere på OL.

Se den individuelle OL-rangliste her

 

Billede

 


Tilføjet d. 15-10-2019 kl. 15:25 af i kategorien OL - Springning.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-19 HC Mathiesen skal dømme i Tokyo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider