Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Uggerhalne bliver lærestedscertificeret

Uggerhalne Sportsrideklub bliver som den første rideklub under Dansk Ride Forbund certificeret, og modtager forbundets første Lærestedscertificering, der blåstempler rideklubben som et godkendt praktiksted

 

Uggerhalne Sportsrideklub første certificerede lærested under DRF

For ganske nyligt opnåede Uggerhalne Sportsrideklub, som den første klub under Dansk Ride Forbund, deres Lærestedscertificering, og klubben er hermed godkendt som praktiksted for både ridelærer-, rideinstruktør- og beriderelever. Med certificeringen følger en blåstempling af klubben og en hel masse indsigt.

 

Nyt krav gældende for 2020

Fra 1. januar 2020 er det et krav, at alle læresteder skal være certificerede klubber under Dansk Ride Forbund, og det er der en god grund til: "Lærestederne er dér, hvor eleverne bl.a. stifter bekendtskab med livet i en rideklub, og det er en vigtig erfaring at få med.

 

 

Udover basiscertificeringen inden for 'Organisation' og 'Sikkerhed' skal lærestederne havde den såkaldte 'Lærestedscertificering', og tilsammen udgør de en værdifuld blåstempling af klubben", siger Udviklingskoordinator hos DRF, Helle Eriksen, som har faciliteret processen hos Uggerhalne Sportsrideklub.

En omfangsrig, men meget værdifuld proces
Og klubbens formand, Lise Knudsen, kan skrive under på, at certificeringen har været arbejdet værd: "Processen frem mod certificering har været et stort arbejde, men det har været virkeligt værdifuld for os. Arbejdet med certificeringen har medført, at vi har evalueret en lang række processer, vaner, skrevne og uskrevne regler - både internt i klubben og med DRF's repræsentant - og fældet det bearbejdede resultat ned på papir. Derved er resultatet dels lettere at kommunikere ud til eksisterende og nye medlemmer, og dels sikrer det værdifuld viden til fremtidige bestyrelser, når nuværende bestyrelsesmedlemmer eller andre ansvarspersoner flytter fra klubben. Vi tror på, det vil styrke os i hverdagen og fremtidssikre klubbens stabile drift fremover."

Hvorfor overhovedet lade sig certificere?
Certificeringsordningen er Dansk Ride Forbunds blåstempling af klubben, og den har både et internt og et eksternt formål. I arbejdet med certificeringerne får klubben sat fokus på og nedskrevet forskellige procedurer, der i sidste ende sikrer klubben et godt klubfundament. Som certificeret klub opnår man først de to basiscertificeringer, organisation og sikkerhed, og herefter kan klubben vælge at fokusere på en eller flere af profilcertificeringerne såsom opstaldning, elevskole og lærested. Ved certificeringen opnår klubben en synlig anerkendelse af, at den lever op til ordningen - hvilket kan bruges eksternt i forhold til branding af klubbens profil over for nye medlemmer, sponsorer, kommunen eller andre samarbejdspartnere.

Læs mere om certificeringsordningen her.

 

 

Billede

 

Uggerhalne Sportsrideklub bliver som den første rideklub under Dansk Ride Forbund certificeret, og modtager forbundets første Lærestedscertificering, der blåstemples som et godkendt praktiksted


Tilføjet d. 18-09-2019 kl. 13:41 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider