Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Karlslunde nye Agria DRF-mestre

Karlslunde Rideklub kæmpede imod elementerne og sejrede overbevisende i weekendens Agria DRF mesterskabsfinale for hold, og sikrede sig guldet og en velfortjent titel som Danmarks bedste ponydressurhold 2019

 

Agria finalen i Frederikshavn

Agria DRF-mesterskab for pony-holddressur blev afholdt i weekenden i Frederikshavn, hvor 11 hold dystede om sejren.

 

Kvalifikationerne blev redet fredag og lørdag, og søndag var det tid for finalen, hvor der også måtte kæmpes imod elementerne i form af byger og kraftig blæst.

 

 

Karlslunde suveræne guld-vindere

Karlslunde Rideklubs hold 2, var helt suveræne og overbevisende i finalen afviklingen af Agria DRF-mesterskab for pony-holddressur idet de fremviste meget flotte gennemgående præstationer på højt niveau. Det blev til ikke mindre end fire 1.pladser til procentscorer over 72 %, og næsten 10 point foran nummer to, at Karlslunde sikrede sig sejren med sammenlagt 435,086 %.

 

Det vindende hold bestod af Esther Rude Hare på Schiwago, Thilde Rude Hare på Morgensterns Dakar, Sandra Gudesen på Præstegaardens Amazing Coco og Liva Addy Guldager Nielsen på D'Artagnan 187

 

Sølvet gik til Sportsrideklubbens hold 2

Sølvet gik til endnu en sjællandsk klub, nemlig Sportsrideklubbens hold to, der sikrede sig andenpladsen med en samlet pointscore på 425,483 %.

 

Holdet bestod af Josefine Bønding på RS Flip Flop & Fly, Cecilie Lyngvild på Tovfal's Golden Future Imperial, Emilie Balling Nissen på Divo Van Stal Romano og Mathilde Sofie Jepsen på Tackmann's Cookie.

 

Bronze til Herning Rideklub

Vinderne af bronzemedaljen gik til en jysk rideklub, nærmere bestemt Herning Rideklub med 415,611 %.

 

Holdet bestod af Gry Dietz Viborg på Poppelgårdens Da Capo, Astrid Würtz Green Andersen på Golden Boy, Andrea Hamann Sand på Vognmandgårdens Bentley og Nathalie Thomassen på Lykkehøjs Dream of Dornik.

 

Billede

 

Karlslunde Rideklub kæmpede imod elementerne og sejrede overbevisende i weekendens Agria DRF mesterskabsfinale for hold, og sikrede sig guldet og en velfortjent titel som Danmarks bedste ponydressurhold 2019 (Arkivfoto)


Tilføjet d. 16-09-2019 kl. 11:12 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider