Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Valverde vandt i Tyskland

Valverde sejrede i weekenden i 5-års klassen i det tyske Bundeschampionat i Warendorf med den succesfulde tyske Helgstrand rytter Eva Möller i sadlen. Eva Möller red flere andre danskejede heste til flotte resultater, ligesom Maria Falkner tillige gjorde sig bemærket på en dansk ejet hest

 

Dansk Islæt ved de tyske Bundeschampionat

Det blev til et seriøst dansk islæt ved det tyske Bundeschampionat i weekenden, hvor Helgstrand rytteren Eva Möller opnåede stor succes og også Maria Falkner gjorde sig positivt bemærket ligeledes på en danskejet hest.

 

5-års sejr til Velverde

Den tyske Helgstrand rytter Eva Möller har nyder stor succes for tiden med Helgstrand hingste. I weekenden formåede hun i den grad også at sætte et danske præg på det tyske Bundeschampionat, i særdeleshed i 5-årsklassen som hun vandt med hingsten Valverde (e. Vitalis / Ampere), der er ejet af Helgstrand Dressage i partnerskab med norske Cathrine Rasmussen. Valverde opnåede flotte 9,5 for både skridt, galop og helhed og 9,0 for trav og ridelighed, og tog hermed sejren i 5-års klassen.

 

 

I treårs hingsteklassen opnårde Eva Möller tillige en fjerdeplads med Danciero (e. Dancier/Floriscount).

 

Placering til Damon gold og Espe

I 5-års hingste-klassen var der endnu en dansk-ejet og tilmed dansk eget hest der gjorde sig positivt bemærket med en finaleplads. Det var den af HP Horses producerede Damon Gold (e. Damon Hill / Fürst Romancier). Hingsten blev redet af Maria Falkner Hansen og endte på en delt 7. plads med endnu en danskejet hoppe. Hoppen Espe (e. Escolar / Dimaggio), er endnu en hest fra Helgstrand Dressage i sameje med Stutteri EVO. Begge heste opnåede bl.a. tre gange 8,5.

 

Se de samlede resultater fra Bundeschampionat i Tyskland her

 

 

Billede

 

Helgstrand hingsten Valverde sejrede i weekenden i 5-års klassen i det tyske Bundeschampionat i Warendorf med den succesfulde tyske Helgstrand rytter Eva möller i sadlen. Eva Möller red flere andre danskejede heste til flotte resultater, ligesom Maria Falkner gjorde sig bemærket på en dansk ejet hest (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 09-09-2019 kl. 12:24 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
04-09-16 Bundeschampionatsvinderne er fundet
31-08-11 Danske ryttere og heste til Bundeschampionatet
05-09-10 Diarado 3. i finalen
04-09-10 Danskejet pony i finalen ved Bundeschampionatet
03-09-10 Fantastiske Diarado gør det igen
02-09-10 Tyske championatsfinaler skudt i gang
03-08-10 Diarado på sejrskurs


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider