Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vallensbæk klar til Dressurens Venner Cup finalen 2019

Sportsrideklubben Vallensbæk melder klar som værter til DRF-mesterskabet i holddressur og ikke mindst finalen i Dressurens Venner Cup 2019

 

Indbyder til en festlig weekend

Det bliver en festlig weekend i dressurens tegn, når Sportsrideklubben Vallensbæk afvikler DRF-mesterskaberne i dressur for hold og finalen i Dressurens Venner Cup.

 

Hele 23 hold er klar til start i mesterskabet, så der bliver hård kamp om medaljerne. Derudover skal de seks kvalificerede hold i Dressurens Venner Cup - Tinglev Rideklub, Esbjerg og Omegns Rideklub, Ertebjerggaard Sportsrideklub, Frederiksværk Rideklub, Sportrideklubben Thisted og Vældgård Sportsrideklub - ride finale, så der er al mulig grund til at slå et smut forbi Sportsrideklubben Vallensbæk og opleve holddressur i særklasse.


Om DRF-mesterskaberne for hold
Et hold består af 3 ryttere på 3 heste eller 4 ryttere på 4 heste. Rytterne på holdet skal starte for samme klub. Består holdet af 3 ekvipager rides der LA5, MB2 og PSG. Består det af fire ekvipager rides der LA5, MB1, MB2 og PSG. Minimum 1 rytter på holdet skal være junior eller ungrytter og max 2. Mesterskabet består af en kvalifikationsrunde og en finale og afvikles over 2 dage, dog kan kvalifikationen ved mere end 20 tilmeldte hold afvikles over 2 dage. Resultatet af kvalifikationsrunden findes ved at lægge de tre højeste resultater for hvert hold sammen.
Finalen afvikles for de placerede hold fra kvalifikationsrunden, dog mindst seks hold. Der rides samme programmer som i kvalifikationsrunden. Resultatet af mesterskabet findes ved at lægge de tre højeste resultater fra kvalifikationsrunden sammen med de tre højeste resultater fra finalen for hvert enkelt hold. Vinderen er det hold, der rider med samlet højeste procent over begge dage. Alle resultater fra både kvalifikationsrunden og finalen beregnes med tre decimaler.

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en landsdækkende turnering i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Kvalifikationsrunderne fordeles således, der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland i perioden april til august.

 

 

Cuppen er åben for heste og/eller ryttere, der indenfor kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 (MB3) for heste til A-, B- eller C-stævner. På den måde henvender turneringen sig til de fleste dressurryttere rundt omkring i de danske klubber.

Om Dressurens Venner
Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet og det faglige niveau. Dressurens Venner tilstræber at sætte fokus på dressurridning, at støtte dressursporten, at have opmærksomhed på talentudvikling og give dressuroplevelser af højt niveau.

Læs mere om Dressurens Venner - Cup her

 

Billede

 

Sportsrideklubben Vallensbæk melder klar som værter til DRF-mesterskabet i holddressur og ikke mindst finalen i Dressurens Venner Cup 2019 (Foto: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 06-09-2019 kl. 12:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider