Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal I være med til Dansk Ride Forbunds Elevskolecup?

Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup, er den mest populære turnering og Dansk Ride Forbund har netop åbnet op for timeldinger for efterårets konkurrence, hvor endelig tilmelding er den 27. september

 

Proprotioner er lagt på nettet

DRF har lagt propositioner op til næste omgang af Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup, og hermed er der åbnet for tilmelding til den populære turnering, som løber fra oktober til maj og er sponsoreret af Equitour Aalborg. DRF oplyser at deadline for tilmelding er den 27. september kl. 12.00.


Unik mulighed for klubbernes elevskoler
DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere fra oktober 2019 til maj 2020. Cuppen giver elevskoleryttere en unik mulighed for at deltage i stævner hos andre klubber med elevhold, uden at klubben skal tænke på at skulle transportere elevhestene. Det er nemlig den stævneansvarlige klub, der står for at stille pony/heste til rådighed for de deltagende ryttere. Alle rideklubber under Dansk Ride Forbund, der har en elevskole kan deltage. Rytterne skal selvfølgelig gå på elevskolen og modtage undervisning på elevskolehest/pony.

Sådan afvikles cuppen
Et hold består af 4 ryttere. To ryttere rider LD1 (med tilpasninger) og to ryttere rider LC1 (med tilpasninger). Ryttere, der har deltaget i finalen i 2018 eller har startet stævne i sværhedsgrad 1 i dressur, spring eller military ved turneringens start, kan ikke deltage i DRF Elevskole Cuppen. Elevhold tilmeldt Cuppen opdeles i puljer. Hver pulje af tre klubber/hold. Fordelingen sker med hensyntagen til klubbernes geografiske placering, og i forhold til de tre landsdele Øst-, Syd- og Norddanmark. Der rides stævne hos hver af klubberne i puljen, således at alle hold rider en gang hjemme og to gange hos en anden rideklub. Efter den første pulje, inddeles klubberne i nye puljer og rider en ny runde. Dansk Ride Forbund står for inddelingen af puljerne.

Festlig finale for alle Elevskole Cup deltagere
De to elevhold fra hver landsdel, der har opnået højest procent, går videre til finalen ved det internationale stævne hos Equitour Aalborg i Uggerhalne den 22.- 24. maj 2020. Her rider de seks finalehold mod hinanden over to dage på heste/ponyer fra Uggerhalne Sportsrideklub. Holdet med den højeste sammenlagte procent vinder DRF Elevskole Cuppen 2020. For at gøre finalen særlig festlig og sætte fokus på holdånd og fællesskab er der oprettet en Elevskole Camp. Alle hold, der deltager i Cuppen, får fem partout-billetter til finalestævnet samt en campingplads på Campen med strøm. De seks finalehold og deres holdledere får desuden dækket forplejning på Elevskole Campen hele weekenden. På Elevskole Campen vil der også være aktiviteter for alle deltagere under finalestævnet.

Læs endnu mere om Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup her

Tilmeld dit hold her

 

Billede

 

 

Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup, er den mest populære turnering og Dansk Ride Forbund har netop åbnet op for timeldinger for efterårets konkurrence, hvor endelig tilmelding er den 27. september


Tilføjet d. 01-09-2019 kl. 19:15 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider