Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sydbank SommerCamp en bragende succes

Sydbank SommerCamp var igen i år en bragende succes meddeler Dansk Ride Forbund, i forbindelse med at campen blev afholdt for femte gang i år, her i midten af august

 

Femte gang

Den 16.-18. august blev Sydbank SommerCamp afviklet for femte gang. Ligesom de forrige år dannede de flotte faciliteter hos Helgstrand Academy kulisse om campen, der endnu gang var en kæmpe succes. 24 forventningsfulde deltagere fik deres livs oplevelse med undervisning, foredrag, leg og ikke mindst sjov omkring deres firbenede venner.


Fokus på både sikkerhed, ridning og relationer
Sydbank SommerCamp er en ridelejr, der henvender sig til alle børn og unge i alderen 9-16 år med interesse i heste og ridning. Man deltager i konkurrencen om en plads ved at uploade et billede eller en video, hvor man fortæller om sit forhold til sin hest med fokus på sikkerhed. Herefter udvælger en jury de 12 vindere, der hver især må medbringe en ven/veninde, og juryen kom igen i år på en meget svær opgave, da der skulle udvælges deltagere. På ganske få år er en plads på Sydbank SommerCamp nemlig blevet en stor drøm for mange unge ryttere, så der var mange gode bud.

 

"Vi glæder os over, at vi for 5. år i træk har kunnet sende 24 heldige unge ryttere afsted til en oplevelse for livet på Helgstrand Academy. Sydbank SommerCamp giver rytterne en masse nye ridemæssige færdigheder - og mange af rytterne får tilmed også venskaber for livet med hjem" siger Mads Strib Sørensen, sponsorchef i Sydbank.

Oplevelses- og udbytterig weekend

Det var et travlt program de unge deltagere skulle igennem i weekenden. Der var rundvisning på Helgstrand Dressage, rytterfitness med Equifysio, undervisning ved Søren Wind og Frederikke Lundgren Skelmose (førstnævnte har i år vundet EM holdbronze i dressur for U25), foredrag om førstehjælp til heste af dyrlæge Iben Strøm, og meget, meget mere. De unge deltagere blev guidet sikkert igennem de mange aktiviteter af medarbejdere fra Dansk Ride Forbund, der stod for afviklingen af campen.

 

 

"Det har igen i år været en helt igennem fantastisk weekend. De unge mennesker får virkelig en unik mulighed for både at dygtiggøre sig og knytte venskaber, og flere af dem var ligefrem kede af at skulle hjem, så det tager vi som et tegn på succes" siger Anne Silfwander, Sport- og Servicechef i Dansk Ride Forbund.

Sydbank SommerCamp favner bredt

"Det unikke ved Sydbank SommerCamp er, at vi rammer bredden i dansk ridesport - alle kan være med. Deltagerne er på vidt forskellige niveauer, og nogen har egen hest/pony, mens andre låner sig frem. Fællesnævneren er, at de alle får en helt unik oplevelse, hvor de får lov til at ride i topprofessionelle anlæg, få foredrag af dygtige eksperter og landsholdsdyrlæger, og selvfølgelig ride undervisning ved nogle af Danmarks bedste trænere. Vi er meget taknemmelige for, at Sydbank og resten af vores sponsorer vil være med til at give unge ryttere en uforglemmelig weekend," Morten Schram Rodtwitt, Generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

 

Billede

 

Sydbank SommerCamp var igen i år en bragende succes meddeler Dansk Ride Forbund, i forbindelse med at campen blev afholdt for femte gang i år, her i midten af august (Foto: DRF)


Tilføjet d. 29-08-2019 kl. 17:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-06-20 Ingen Sydbank Sommercamp i år


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider