Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

EM femteplads til det danske militaryhold

Danmark sluttede på en flot femteplads ved European 3* Championship i Westerstede i Tyskland, hvor de forud for den afsluttende ridebanespringning lå blot 10 strafpoint fra bronzemedaljen, som det dog ikke lykkedes at hive hjem

 

Femteplads til Danmark ved EM

Det danske militaryhold har i weekenden deltaget ved European 3* Championship i tyske Westerstede, hvor de forud for sidstedagens ridebanespringning lå til en flot femteplads - blot 10 strafpoint fra bronzemedaljen. Det danske hold var derfor opsat på at forsøge at gå efter en medalje.

 

Tia Lundemose Andersen på Chelsea blev bedste danske ekvipage og sluttede som nr. 17 ud af 66 startende med en tid på 40,10. Bianca G. Bagge og Incredible B sluttede som nr. 23 med tiden 44,70. Katja Berg. Vitan van Alsigen blev nummer 29, og Pia Refsund Elbo og Rodion sluttede som nummer 32. Emma Marie Hansen og Clapton blev nummer 43, og Simone Vinther og Stenvænge Police nummer 46.

 

 

Guld til Tyskland

Danmark fastholdt sin femteplads ved EM. Guldet gik til et suverænt tysk hold, der lå foran hele vejen igennem konkurrencen, mens sølvet gik til Storbritannien og bronzemedaljen til Østrig. Holland indtog fjerdepladsen, og Danmark sluttede hermed midt i feltet på en femteplads ud af de 9 deltagende nationer.

 

Se holdresultaterne her

 

Billede

 

Danmark sluttede på en flot femteplads ved European 3* Championship i Westerstede i Tyskland, hvor de forud for den afsluttende ridebanespringning lå blot 10 strafpoint fra bronzemedaljen, som det dog ikke lykkedes at hive hjem (Arkkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 06-08-2019 kl. 09:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider