Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danske voltigører er blandt Europas bedste

De danske voltigører der var i vælten i den forgangne weekendved EM i voltigering for seniorer og VM i voltigering for juniorer i Ermelo i Holland, præsterede en flot indsats og indfriede i stort set de ambitiøse mål, der på forhånd var blevet sat for deltagerne

 

EM og VM i hedebølge

Samtidig med at de unge dressurryttere svedte om kap ved EM i dressur i San Giovanni i Italien i weekenden, så gjorde de det tilsvarende i Ermelo i Holland, hvor vores danske voltigører tilsvarende var i vælten ved EM i voltigering for seniorer og VM for juniorer.

 

Kæmpede bravt for at nå høje mål

Selvom det ikke blev til medaljer, ydede danskerne en brav indsats og kan være tilfredse med de resultater de vender hjem med, for der var hård konkurrence til det sidste, og målene for den danske målsætning blev nået.

 

 

Den danske trup havde på forhånd sat en ambitiøs men ikke urealistisk målsætning, og det viste sig tidligt i konkurrencerne at Danmark var på rette kurs til at opfylde disse. Målet var at være blandt de bedste 8 i gruppevoltigering blandt seniorerne med en finaleplads, og i top-10 for de individuelle damer, med en finaleplads. Ved verdensmesterskaberne for juniorer var målet en top-8 placering i gruppevoltigering og en top-10 placering for individuelle juniorer.

 

Tyskerne uovervindelige ved VM

Selvom de danske voltigører gjorde en ihærdig indsats, blev det de tyske voltigørerne som løb med guldet over hele linjen for individuelle herre og damer, Pas-de-Deux og grupperne.

 

Det lykkedes dog Danmark at få en enkelt individualist med i finalerne - Emma Helene Kaps på hesten hesten Klintholms Ramstein og longefører Lasse Kristensen. Deres kür, bød på lidt udfordringer. Og endte derfor med en 12.plads i et stærkt felt med i alt 50 individuelle juniorer, og indfriede dermed næste den danske målsætning

 

I holdkonkurrencen lykkedes det Danmark at få Skibby holdet bestående af Stine Øllgaard Olsen, Katrine Gregersen, Maia Larsen, Klara Cleemann Molin, Marielle Bendsen Koen, Lærke Hollender Nielsen og longefører Maria Frimark med i finalerunden, der opnåede en samlet 9.plads i finalen - hermed så godt som på linje med den danske målsætning for VM og alt i alt et godkendt resultat for de unge danske voltigører.

 

Alle finalister i top 6 ved EM for seniorer

Ved seniorernes EM lykkedes det til fulde at indfri de danske målsætninger for stævnet. Danmark præsterede at opnå tre finalepladser, og selvom det ikkeblev til danske medaljer lå alle med slutresultater som minimum 6. bedste placering i hver deres kategori.

 

Seniorholdet fra Billunds Rideklub med Helena Sjøgren, Helena Harvig, Nanna Klinge, Anna Lawaetz, Cecilie Friis Anker og Esther Rasmussen på hesten Turbo af Kloster med longefører Maria Rasmussen, der havde kvalificeret sig til kür finalen, viste et rigtig flot program og opnåede at fremvise den fjerde bedste kür til 8,517 point, hvilket samlet gav dem en 5.-plads lige efter Sverige på femtepladsen i en afstand på blot 0,016 point.

 

Sheena Bendixen på Klintholms Ramstein med longefører Lasse Kristensen endte på en samlet 6. plads individuelt i et felt af stærke senior damer i et meget tæt opgør.

Endelig var Freja Linde og Maria Thinggaard Sørensen med i finalekategorien Pas-de-deux på Raadbjergs Pari Town longeret af Sanne Lorenzen og endte på en flot 5. plads i finalen.

 

Alt i alt et absolut godkendt dansk resultat ved EM for seniorer og VM for juniorer i voltigering.

 

Se resultaterne fra samtlige konkurrencer for både VM og EM her

Oversigten over det fulde stævne kan du finde her

 

Billede

 

De danske voltigører der var i vælten ved EM i voltigering for seniorer og VM i voltigering for juniorer, i den forgangne weekend i Ermelo i Holland, præsterede en flot indsats og indfriede i stort set de ambitiøse mål, der på forhånd var blevet sat for deltagerne


Tilføjet d. 29-07-2019 kl. 10:24 af i kategorien Ridesport.
Tags: Voltigering.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Bruttotrupperne til voltigering 2021 er klar
27-12-20 Sportsplanen for voltigering i 2021
07-07-19 Senior Pas-de-deux udtaget til EM
11-06-19 Voltigører udtaget til VM for juniorer og EM for seniorer
03-04-19 Bruttotrupperne udtaget i voltigering
07-02-19 Dorthe Ballegaard ny holdkaptajn i voltigering
05-11-18 Ny sæson med TræhestCup
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
09-09-18 Voltigørerne kom så og sejrede!
07-09-18 NM i voltigering i weekenden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider