Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Allerupgaard vært for Dressurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup

Allerupgaard Rideklub udenfor Odense har igen meldt sig på banen som vært for de to populære stævner under DRF: Dresurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup. Klubstævnerne afholdes i den kommende weekend

 

Som foregående år, er det igen Allerupgaard Rideklub (AGR) nær Odense, der er værter for kvalifikationerne i den populære klubholdturnering Dressurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup på Fyn (D7) i den kommende weekend, den 19. - 21. juli.

 

I Dressurens Venner Cup kvalifikationen er der syv hold til start ved denne årets sidste kvalifikationsrunde. Som ved de øvrige kvalifikationer, er der kun en finaleplads i spil til det vindende hold, så der skal rides til. Allerupgaard deltager selv med to hold i kvalifikationen og håber selvfølgelig på, at det bliver et af klubbens deltagende hold, der løber med sejren på hjemmebanen. I Topponyer Stil Cup, der er en turnering for de unge dressurryttere, dyster otte ekvipager om de tre finalepladser, der er på spil.

 

 

Håber på en finaleplads
Det er igen Grethe Eriksen fra AGR, der er stævneansvarlig ved weekendens stævne. Klubben har afholdt kvalifikationer af Dressurens Venner Cup tidligere, og stævnet er altid fyldt med spænding, godt humør og ikke mindst teamspirit.

 

" I år har vi 7 hold til start i Dressurens Venner Cup - tre jyske og fire fynske - hvor Allerupgaard selv har de to hold med. Vi glæder os til at afholde Dressurens Venner Cup og håber på fynsk sejr, det bliver spændende".

 

Vinderholdet fra hver af de seks kvalifikationer går videre til finalen, der afvikles hos Sportsrideklubben Vallensbæk den 6. - 8. september.

 

 

Dygtige børn vurderes på stil
Udover kvalifikationen i Dressurens Venner Cup afvikles desuden en kvalifikation af pony dressurturneringen Topponyer Stil Cup. Her mødes otte ryttere, der alle er mellem 9-13 år. Turneringen afvikles i LB3, og ekvipagerne dømmes af henholdsvis en ordinær dressurdommer og en stildommer, der alene fokuserer på rytternes opstilling og indvirkning på ponyen. De tre bedst placerede fra hver kvalifikation mødes i finalen, der afvikles på Hovgaard Rideklub den 30. august - 1. september.

 

Billede

 

Allerupgaard Rideklub udenfor Odense har igen meldt sig på banen som vært for de to populære stævner under DRF: Dresurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup. Klubstævnerne afholdes i den kommende weekend (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 16-07-2019 kl. 08:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-02-20 Skal du med til Walber og Stutteri Ask Cup?
17-02-20 Gensyn med mellemrunde og trøstefinale
01-02-20 DRF dressur APP relanceres og skifter navn
30-01-20 DRF i nyt samarbejde med Mental Motion
11-01-20 Opdaterede bruttotrupper i dressur
11-01-20 Årets første springsamling for de unge
16-12-19 Kimi Nielsen ny DRF Elitechef
15-12-19 Skal du med til DRF Kæpheste Cup i 2020?
07-12-19 Fra januar 2020 skal efteranmeldelse ske via DRF Go!
24-11-19 Skal du med til Spring Forum 2020?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider