Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rekord stort antal unge ryttere til EM

EM i dressur for children-, Junior-, ung- og U25 ryttere, der afholdes i Giovanni i Italien om ca. tre uger, melder om et rekort stort antal anmeldte ekvipager. Danmark stiller med et stærkt hold bestående af ialt 14 ekvipager fordelt på samtlige kategorier

 

Nedtælling til rekord-år

Med blot tre ugers nedtælling kan det allerede nu konstateres at EM for ungryttere, der afholdes i San Giovanni i Italien i dagene 24-26 juli, bliver med et rekord-stort antal tilmeldte ekvipager.

 

Hestebegivenheden der afholdes på Horses Riviera Resort, vil byde hele 243 ekvipager velkommen, som tilmeldingerne viser på nuværende tidspunkt er optalt til. Dertil kan naturligvis komme efteranmeldelser eller afbud.

 

 

Dette er det største anmeldte deltagere nogensinde, og repræsenterer i alt 26 deltagende nationer. Det er en nedgang med en enkelt nation i forhold til 2018, hvor 27 nationer opstillede.

 

Fremgang på 10 %

Der er kommet fire nye nationer til i år fra sidste år og følgende deltagende nationer i 2018 opstiller ikke i 2019: Hviderusland, Irland, Israel, Litauen og Rumænien. Til gengæld stiller de enkelte 26 deltagende nationer i år med gennemsnitligt 10 % flere ekvipager, idet deltagerantallet i 2018 var på 222 ekvipager.

 

De 26 deltagende nationer i EM 2019 for de unge ryttere er: Østrig, Belgien, Bulgarien, Danmark Estland, Finland, Frankrig, Tyskland Storbritannien, Grækenland, Luxemburg, Norge, Holland, Polen, Portugal, Tjekkiet, Rusland Slovenien, Spanien, Schweitz, Tyrkiet, Ukraine, Ungarn og selvfølgelig værtslandet Italien.

 

Der må maksimalt registreres 16 ekvipager fra hvert land - fire i hver kategori. Dette maksimum opnås af Tyskland, Spanien, Italien og Holland. Rusland ligger lige under maksimum, med to under, da de ikke er fuldtallige for U25 rytterne, hvor de stiller med 2 U25 ekvipager.

 

13 nationer har ekvipager med i samtlige rytter kategorier. Disse nationer er Danmark, Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Portugal, Sverige og Ungarn.

 

Juniorrytterne bedst repræsenteret

Ses der på kategorierne på tværs af nationer, fremgår det at der bliver størst konkurrence blandt juniorerne, hvor der er hele 81 deltagere, efterfulgt af ungrytterne med 65 deltagere, Childrenryttere med 52 deltagere og U25 med 45 deltagere.

 

Danmark stiller i år med i alt 14 deltagere ved EM for unge ryttere 2019, hvilket er en enkelt ekvipage mere end i 2018 (se skemaet nedenfor).

 

For oplysning om de enkelte danske deltagere henvises til de enkelte meddelelser om de udtagne deltagere her på Heste-nettets nyhedsside.

 

Billede

 

EM i dressur for children-, Junior-, ung- og U25 ryttere, der afholdes i Giovanni i Italien om ca. tre uger, melder om et rekort stort antal anmeldte ekvipager. Danmark stiller med et stærkt hold af 14 ekvipager og har deltagere med i samtlige kategorier

 


Tilføjet d. 09-07-2019 kl. 10:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider