Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skriftlig advarsel til landstræner

Dansk Ride Forbund har givet ponylandstræner Jette Nevermann Torup en skriftlig advarsel, som følge af episoden ved Agria NBC 2019, hvor landstræneren udviste uacceptabel adfærd i strid med forbundets etiske regler og blev bortvist

 

Sanktion mod DRF sanktion af landstræner

Dansk ride Forbund, har nu officielt fremsat en skriftlig advarsel til ponylandstræner, som følge af en spisode ved Agria NBC 2019 på Vilhelmsborg, hvor landstræneren udvste, hvad der af forbundet vurderes som unødig brug af pisk ved håndtering af en landsholdsrytters pony (se her)

 

Hændelsen blev observeret af to af Dansk Ride Forbunds observerende stewards foruden en Treating Vet, hvorefter Dansk Ride Forbund officielt og bortviste landstræner Jette Nevermann Torup fra stævnepladsen.

 

 

DRF har nu offentliggjort en officiel udtalelse om hændelsen fra generalsekretær Morten Schram Rodtwitt der lyder som følger:

 

På baggrund af hændelsen, der fandt sted torsdag den 27. juni ved Agria NBC 2019, som resulterede i en bortvisning fra stævnet, har landstræner Jette Nevermann Torup pr. dags dato modtaget en skriftlig advarsel fra Dansk Ride Forbund. Heri understreges det, at den adfærd, hun udviste i den pågældende situation, er uacceptabel og strider mod Dansk Ride Forbunds etiske regler, og det gøres ligeledes klart, at overholdelse af de etiske regler er en grundlæggende forudsætning for at være ansat i Dansk Ride Forbund.

 

 

Billede

 

Dansk Ride Forbund har givet ponylandstræner Jette Nevermann Torup en skriftlig advarsel, som følge af episoden ved Agria NBC 2019, hvor landstræneren udviste uacceptabel adfærd i strid med forbundets etiske regler og blev bortvist (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


 


Tilføjet d. 07-07-2019 kl. 12:59 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-06-19 Landstræner bortvist under Agria NBC på Vilhelmsborg
03-07-18 Ponyekvipager udtaget til EM i dressur


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider