Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Suverænt guld til 2'er ponypigerne ved NM

De danske 2'er ponypiger var suveræne i spring holdkonkurrencen Ved Agria Nordic Baltic Championships, var så overlegne, at der ikke blev den mindste spænding over holdkonkurrencens udfald, og de danske ponypiger sikrede sig en overlegen sikker guldmedalje

 

Dansk 2'er ponyspringsejr

Det danske ponyhold fortsætter torsdagens flotte resultater ved Agria Nordic Baltic Championships på stævnets anden dag, og fredagen startede ud med et rigtig godt ridende dansk 2'er ponylandshold.

 

Det danske 2'er ponyhold bestående Line Busk Heltborg på Gogo M, Olivia Hundborg Dresler på Burnbrae Jask, Caroline Amalie Bak Attermann på Forrest Fame And Fortune og Karoline Sloth Kjær på Bjerregårds Qlimax, gjorde det forbilledligt i holdindsatsen, mens Olivia Høyer Pedersen på Harefield Diego og Silje Frederikke Kristoffersen red individuelt.

 

 

Danmark tog meget overbevisende sejren og guldmedaljerne, mens andenpladsen og sølvmedaljerne gik til det svenske hold, og tredjepladsen og bronzemedaljerne gik til holdet fra Finland.

 

Danmark godt med individuelt

I den individuelle stilling ligger Danmark også godt til, frem mod søndagens finale. Line Busk Heltborg og Caroline Amalie Bak Attermann ligger i front med nul fejl, mens flere af de andre danske ekvipager også ligger lunt i den samlede stilling, og kan nå at avancere.

 

Se start- og resultatlister her

 

Billede

 

De danske 2'er ponypiger var suveræne i spring holdkonkurrencen Ved Agria Nordic Baltic Championships, var så overlegne, at der ikke blev den mindste spænding over holdkonkurrencens udfald, og de danske ponypiger sikrede sig en overlegen sikker guldmedalje (Arkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 30-06-2019 kl. 11:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-06-19 Medaljeregn til de danske pararyttere
30-06-19 NM guld til de danske juniorer
12-06-19 Agria Nordic Baltic Championships 2019 på Vilhelmsborg


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider