Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Charlotte Jorst har købt Kasprzaks Quarton

Anne Kasprzak proklamerede i sidste uge at hun har solgt sin top-hest Quarton - nu er det afsløret af det er den amerikanske dressur mester 2018 og dansk-amerikaneren Charlotte Jorst der har erhvervet den talentfulde hest

 

Quarton bliver på 'semi-danske' hænder

Anne Kasprzak annoncerede så sent som i sidste uge ( se her), at hun grundet personlige prioriteter har solgt sin top-hest Quarton (Quarterback / Don Schufro), og nu er det blevet afsløret hvem hesten er købt af. Køberen af Quarton er ingen mindre end den danskfødte, men nu amerikanske statsborger Charlotte Jorst, der endnu engang har været på storindkøb, og har udvidet sin beholdning af fine dressurheste med den svenske varmblodshest.

 

Imponerende samling top-heste

Charlotte Jorst har allerede en imponerende samling relativt nyindkøbte Grand Prix heste og har på det seneste gjort storindkøb hos Helgstrand Dressage. Hendes stald rummer for nuværende så kendte navne som: Nintendo, Aleem Foldager, Lorenzo, og Deep Impact, og nu kan hun så føje Kasprzacks top-test Quarton til sin samling.

 

 

Ser frem til en spændende rejse

Kasprzack har valgt at sælge sin tophest som følge af personlige prioriteringer og Charlotte Jorst prøvede Quarton under sit seneste besøg i Danmark, hvor hun faldt pladask for den talentfulde hest, som hun dog længe har haft et godt øje til:

"Mens jeg var i Danmark prøvede jeg denne smukke hest Quarton. Jeg har prøvet ham for et par år siden, hvor jeg dog ikke købte ham. Denne gang gjorde jeg. Jeg elsker denne hest. Han er 10 år gammel og perfekt i enhver henseende. Det bliver en spændende rejse!", udtaler en begejstret Charlotte Jorst over sit seneste storindkøb til Eurodressage.

 

Charlotte Jorst blev amerikansk mester i dressur i 2018 og er shortlistet med Nintendo til de Pan Amerikanske Lege 2019.

 

Billede

 

Anne Kasprzak proklamerede i sidste uge at hun har solgt sin top-hest Quarton - nu er det afsløret af det er den amerikanske dressur mester 2018 og dansk-amerikaneren Charlotte Jorst der har erhvervet den talentfulde hest. Her ses Quarton med Yvonne Osterholm i sadlen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 17-06-2019 kl. 10:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider