Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til ponydressurholdet i Nations Cup

Det blev til flot guld til de danske ponydressurryttere, og bronze til både junior og ungrytterne ved gårsdagens endelige klasser ved Future Champions Youth Nations Cup i Hagen

 

Guld til ponyrytterne

De danske ponylandshold bestående af Liva Addy Guldager Nielsen, Mathilde Sofie Jepsen og Nathalie Thomassen, satte de øvrige stærke nationer til vægs og vandt guld ved Future Champions Youth Nations Cup stævnet i Hagen i går aftes,

 

Det danske hold opnåede i alt 149,190 point og en sikker sejr foran Tyskland med 146.572 point og Holland med 142.524 point.

 

Nathalie Thomassen på Lykkehoejs Dream Of Dornik sikrede sig en individuel førsteplads med 74.714%, mens Liva Addy Guldager Nielsen på d'Artagnan var andenbedste rytter med 74.4762 % og Mathilde Sofie Jepsen på Tackmann's Cookie kom ind på en samlet femteplads med 71.714%.

 

Bronze til juniorrytterne
De danske juniorryttere var også stærkt og stabilt ridende, og red alle til procenter 70%. Det var dog ikke nok til en sejr i det stærke internationale felt, og de endte dermed på en samlet tredjeplads med 142.727 point.

 

 

Frederikke Gram Jacobsen opnåede 71.818 % på DV-hoppen Ryvangs Zafina (e. Blue Hors Zack / Come Back II), mens Sara Aagaard Hyrm red til 70.909 % på DV-hingsten Skovborgs Romadinov (e. Blue Hors Romanov / Mago XX) og Maria Mejlgaard Jensen på Uno IV (e. Olivi / Nooitgedacht) endte med en score på 70.404%.

Tyskland vandt guld og Holland tog sølvmedaljen.

 

Bronze til ungrytterne

Det danske juniorhold sluttede med samlet 215.516 point, der ligeledes rakte til en samlet tredjeplads for hold, efter to stærke tyske hold.


Celine Rørbæk Silfen på DV-hingsten Romio Højris (e. Romanov/Don Schufro) red til 72.878%, på en individuel tredjeplads, mens Malene Aborg på Quantico Nexen (e. Quaterback) og Sara van Deurs Petersen på Katholm's Ronaldo (e. Blue Hors Don Romantic / Rambo) begge opnåede en score på 70.819%, og opnåede en delt niendeplads.

 

Se resultatlisten for ponorytterne CDIOP her

Se resultatlisten for juniorrytterne CDIOJ her
Se resultatlisten for ungrytterne CSIOY her

 

Billede

 

Det blev til flot guld til de danske ponydressurryttere, og bronze til både junior og ungrytterne ved gårsdagens endelige klasser ved Future Champions Youth Nations Cup i Hagen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 14-06-2019 kl. 16:04 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider