Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Christmas Stars fører i Walber og Stutteri Ask Cup

Christmas Stars har taget førertrøjen på i Walber og Stutteri Ask Cup, og har lagt sig i front med flest point, her inden fjerde og sidste kvalifikation inden finalen ved årets Agria DRF-mesterskab for klubhold

 

Opbakning og spænding stor

Opbakningen til den nye springturnering, Walber og Stutteri Ask Cup er fortsat stor. Og det samme er spændingen i stillingen. Efter de første tre kvalifikationer er det nu Christmas Stars holdet (DDHS), der har hentet flest point. Sammen med holdet fra Cedergaard Sportsrideklub har de trukket en smule fra de øvrige hold, men meget kan ske i fjerde og sidste kvalifikation, der afvikles hos Sportsrideklubben d. 13. -16. juni. Herefter bliver det afgjort, hvilke otte hold får adgang til finalen og dermed skal dyste om medaljer og ære ved årets Agria DRF-mesterskab for klubhold.

 

Hvem når finalen hos Riders Cup d. 18. - 21. juli?
Kvalificerede til finalen i Agria DRF-holdmesterskab præsenteret af Walber og Stutteri Ask, er de otte hold (samt ligeplacerede), der efter de fire kvalifikationer har flest point.


På holdene må der være op til otte ryttere, og det er herfra, at rytterne til de enkelte kvalifikationer samt finalen sættes. Man kan frit vælge hest. På bruttoholdet skal der være minimum en U18 eller U21 rytter. Rytterne skal selvfølgelig alle være medlem af - og ride for den samme klub. I de fire kvalifikationer rider en ekvipage MB1*, to ekvipager rider MB2* og en ekvipage rider MA1*.


I finalen, der afvikles i metode B12, er kravene sat en smule op, hvorfor to ekvipager rider MB2* og to ekvipager rider MA1*. Finalen afvikles hos Riders Cup d. 18. - 21. juli.

 

 

Se den aktuelle stilling samt mere info her

 

Billede

 

Christmas Stars har taget førertrøjen på i Walber og Stutteri Ask Cup, og har lagt sig i front med flest point, her inden fjerde og sidste kvalifikation inden finalen ved årets Agria DRF-mesterskab for klubhold (Arkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 11-06-2019 kl. 10:42 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF og Springning.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-06-20 DRF søger nye kræfter
26-05-20 Agria DRF-Mesterskaber udskydes
18-05-20 Dansk Ride Forbund under Corona
15-05-20 Forvirring om tolkning af arrangementer
15-05-20 Stævnekalenderen for resten af 2020/2021
12-05-20 Udmelding fra DRF angående ’professionel idræt’ og ridestævner
28-04-20 Tolkning af fortsat forsamlings-forbud
28-04-20 Opdaterede svar på Corona-spørgsmål
26-04-20 Ridesportens fælles aktivitetsdag hver for sig
26-04-20 Ridesportens fortsatte ageren under Corona


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider