Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så er de nye undervisere og beridere klar!

Ridelærer-, Rideinstruktør- og Beridereksamen 2019 blev i dagene I dagene 3. - 4. juni afviklet på Vilhelmsborg, og de nyuddannede instruktører er nu klar til de nye undervisningsopgaver

 

Store eksamensdag

I dagene 3. - 4. juni blev der afviklet eksamen for ridelærer-, rideinstruktør- og beriderelever på Vilhelmsborg. I år var vejret heldigvis med os, da solen brød frem i løbet af mandagen og skinnede fra en skyfri himmel hele tirsdagen.

 

For at kunne deltage i eksamen skal eleverne have gennemført et vist antal stævnestarter på et givent niveau, inden eksamen finder sted - der kan læses mere om hele uddannelsen på Dansk Ride Forbunds hjemmeside her.


Censorer
Censorer til eksamen var Maria Anita Andersen, Rune Willum Hansen, Johnny Hansen og Bjarne Mark (ridelærerelever) samt Allan Bilgrav Christensen (rideinstruktør-/beriderelever). Dressurdommer var Ann Worm.


Eksaminationen
Ridelærereleverne blev eksamineret i dagligt arbejde i dressur, dressurprogram LA2, spring dagligt arbejde, spring af LB1* bane samt instruktørgerning. Alle eleverne bestod deres eksamen, og fem ud af syv fik karakterer til at kunne fortsætte uddannelsen til rideinstruktør.

Rideinstruktøreleverne blev eksamineret i dressur dagligt arbejde, dressurprogram MB2A, spring dagligt arbejde, spring af MB1* bane samt instruktørgerning. Der var 9 rideinstruktørelever samt to omgængere til eksamen, og alle bestod deres eksamen, heraf fire med karakterer til at fortsætte på berideruddannelsen. Derudover deltog en enkelt elev kun i Instruktørdelen og kommer til sygeeksamen senere på året pga. en brækket ankel.

 

På de sidste to år af uddannelsen kan eleverne specialisere sig, og i år var der 2 elever, der havde valgt at specialisere sig i dressur, mens en enkelt havde valgt at gå til eksamen i både dressur og spring. Hvis man specialiserer sig i dressur, skal man som minimum ride Intermediaire I til eksamen, og specialiserede i spring skal ride S1*. Hvis man ikke er specialiseret, skal man ride MA2 i dressur og MA1* spring.

Alle beridereleverne bestod også deres eksamen og er nu klar til at komme ud og arbejde i rideklubberne.

Billede

 

 


Tilføjet d. 11-06-2019 kl. 10:27 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF og Eksaminer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-06-20 DRF søger nye kræfter
26-05-20 Agria DRF-Mesterskaber udskydes
18-05-20 Dansk Ride Forbund under Corona
15-05-20 Forvirring om tolkning af arrangementer
15-05-20 Stævnekalenderen for resten af 2020/2021
12-05-20 Udmelding fra DRF angående ’professionel idræt’ og ridestævner
28-04-20 Tolkning af fortsat forsamlings-forbud
28-04-20 Opdaterede svar på Corona-spørgsmål
26-04-20 Ridesportens fælles aktivitetsdag hver for sig
26-04-20 Ridesportens fortsatte ageren under Corona


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider