Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så er de nye undervisere og beridere klar!

Ridelærer-, Rideinstruktør- og Beridereksamen 2019 blev i dagene I dagene 3. - 4. juni afviklet på Vilhelmsborg, og de nyuddannede instruktører er nu klar til de nye undervisningsopgaver

 

Store eksamensdag

I dagene 3. - 4. juni blev der afviklet eksamen for ridelærer-, rideinstruktør- og beriderelever på Vilhelmsborg. I år var vejret heldigvis med os, da solen brød frem i løbet af mandagen og skinnede fra en skyfri himmel hele tirsdagen.

 

For at kunne deltage i eksamen skal eleverne have gennemført et vist antal stævnestarter på et givent niveau, inden eksamen finder sted - der kan læses mere om hele uddannelsen på Dansk Ride Forbunds hjemmeside her.


Censorer
Censorer til eksamen var Maria Anita Andersen, Rune Willum Hansen, Johnny Hansen og Bjarne Mark (ridelærerelever) samt Allan Bilgrav Christensen (rideinstruktør-/beriderelever). Dressurdommer var Ann Worm.


Eksaminationen
Ridelærereleverne blev eksamineret i dagligt arbejde i dressur, dressurprogram LA2, spring dagligt arbejde, spring af LB1* bane samt instruktørgerning. Alle eleverne bestod deres eksamen, og fem ud af syv fik karakterer til at kunne fortsætte uddannelsen til rideinstruktør.

Rideinstruktøreleverne blev eksamineret i dressur dagligt arbejde, dressurprogram MB2A, spring dagligt arbejde, spring af MB1* bane samt instruktørgerning. Der var 9 rideinstruktørelever samt to omgængere til eksamen, og alle bestod deres eksamen, heraf fire med karakterer til at fortsætte på berideruddannelsen. Derudover deltog en enkelt elev kun i Instruktørdelen og kommer til sygeeksamen senere på året pga. en brækket ankel.

 

På de sidste to år af uddannelsen kan eleverne specialisere sig, og i år var der 2 elever, der havde valgt at specialisere sig i dressur, mens en enkelt havde valgt at gå til eksamen i både dressur og spring. Hvis man specialiserer sig i dressur, skal man som minimum ride Intermediaire I til eksamen, og specialiserede i spring skal ride S1*. Hvis man ikke er specialiseret, skal man ride MA2 i dressur og MA1* spring.

Alle beridereleverne bestod også deres eksamen og er nu klar til at komme ud og arbejde i rideklubberne.

Billede

 

 


Tilføjet d. 11-06-2019 kl. 10:27 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF og Eksaminer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider