Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rekordantal samlinger i hesteudstillingen

Det traditionsrige Roskilde Dyrskue der betegnes som Danmarks største dyrskue, finder i år sted fra den 31. maj - 2. juni. Tallene for tilmeldinger er nu gjort op og her er det største antal tilmeldte afkomstsamlinger i mands minde

 

Roskilde Dyrskues hestetilmelding lukkede 1. april og nu har dyreansvarlig Helle Lyngfeldt opgjort tallene:
"Vi har i år fået 310 heste tilmeldt i hesteudstillingen, hvilket er en smule lavere end sidste år. Samtidig har vi fået tilmeldt det højeste antal samlinger i mands minde", fortæller Helle Lyngfeldt og uddyber, at en samling er flere heste som er afkom fra samme hingst eller hoppe.

 

Der er tilmeldt 12 samlinger til årets udstilling, og det er mere end tre gange så mange som sædvanligvis.

"Jeg tror det skyldes, at vi i år har jubilæumsår, og derfor vil udstillerne gerne bruge lidt ekstra energi på at vise deres samlinger frem".

 

 

"Det er et kæmpe arbejde at komme med en samling, fordi de skal trænes sammen og man skal finde nogle heste der ligner hinanden i både udseende og fysik", siger Helle Lyngfeldt og minder om, at tilmeldingen for køer, geder, får, kaniner og høns lukker 1. maj.

 

/Pressemeddelelse

 

Billede

 

Det traditionsrige Roskilde Dyrskue der betegnes som Danmarks største dyrskue, finder i år sted fra den 31. maj - 2. juni. Tallene for tilmeldinger er nu gjort op og her er det største antal tilmeldte afkomstsamlinger i mands minde (Arkivfoto)


Tilføjet d. 16-04-2019 kl. 15:07 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider