Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal WEG til Danmark?

På Dansk Rideforbunds repræsentantskabsmøde 2019 var der en række spændende programpunkter, med det mest spændende var uden tvivl, at Danmark vil forsøge at lægge billet ind som vært for verdensmesterskaberbe (WEG) i 2022

 

70 års reglen fjernes

I en tætpakket sal kunne Formand Ulf Helgstrand lørdag eftermiddag byde velkommen til Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde på Comwell i Korsør. Mødet forløb planmæssigt med god spørgelyst og genvalg til alle opstillede kandidater. Der blev endeligt optaget fem nye klubber, uddelt fem ærestegn, og der blev også tid til et spændende oplæg undervejs med DIF-konsulent Pernille Løvengreen, der på baggrund af dette faciliterede en konstruktiv diskussion med baggrund i forslaget stillet af DIF's bestyrelse, om at fjerne 70 års reglen for alle demokratisk valgte og i stedet indføre en tidsbegrænset funktionsperiode.

 

Formandens beretning
Første punkt på den officielle dagsorden var valg af dirigent. Bestyrelsen havde indstillet Peter Schäfer, hvilket repræsentantskabet bifaldt. Dirigenten konkluderede, at repræsentantskabsmødet var lovligt varslet og dermed beslutningsdygtigt.

 

 

Herefter gik mødet direkte videre til Formandens beretning, og her fortalte Ulf Helgstrand om året 2018. Nogle af hovedpointerne i beretningen var strategiarbejdet, arbejdet med uddannelse og akademi, indførslen af D-licens og succesen med Elevskole Cup og Sydbank SommerCamp. Sommerens World Equestrian Games i Tryon, USA blev nævnt og især pararytternes flotte resultater med to guldmedaljer og en bronzemedalje blev fremhævet.

 

Danmark mulig vært for WEG

I forlængelse heraf løftede formanden sløret for, at Danmark forsøger at lægge billet ind på afviklingen af WEG i 2022. Sidst men ikke mindst fik repræsentantskabet også lejlighed til at møde forbundets nye generalsekretær Morten Schram Rodtwitt.

 

I forlængelse af beretningen fremlagde Jørgen Mertz fra bestyrelsen regnskabet for 2018 og budgettet for 2019, der ikke gav anledning til de store spørgsmål.

 

Nye klubber i DRF
Repræsentantskabet optog nedenstående klubber, som medlemmer af Dansk Ride Forbund.

  • D4 Humlebækgårds Youngsters Ponyklub
  • D8 Sønderborg Sportsrideklub
  • D9 Sdr. Omme Rytterklub
  • D11 Gudenådalens Rideklub
  • D14 Rideklubben Tyrsig

Årets klubpriser
De fire klubpriser blev uddelt og modtagerne hyldet. Det var bestyrelsesmedlem Lisbet Seierskilde, der uddelte priserne. Årets Ungdomsleder blev Maria Jacqueline Wessbjerg Jensen (Kjellerup Sportsrideklub). Sasha Bech Petersen fra Klimagårdens Rideklub vandt prisen som Årets Ildsjæl. Det blev Trine Henriksen fra Han Herreds Hestesportsklub, der løb med prisen som årets Klubleder, og frivillighedsprisen gik til Brande Sportsrideklub. Udover æren modtog alle prismodtagere også 5.000 kr.

Uddeling af ærestegn
Der blev i år uddelt 5 ærestegn til profiler, der har gjort sig tydeligt bemærket og har haft stor indflydelse på ridesporten:

  • Finn Larsen
  • Jimmy Mogensen
  • Anne Lütken
  • Bjarne Nielsen
  • Thomas Vogt Hansen

Valg til bestyrelse og udvalg
Det var et udramatisk valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. Alle genopstillede og blev således genvalgt. I løbet af 2018 blev det nødvendigt at gøre brug af den daværende 1. suppleant, Lisbet Seierskilde. Lisbet trådte ind i bestyrelsen fortsætter som fuldgyldigt medlem her i 2019. Thomas Vogt Hansen overtager pladsen som 1. suppleant, og dermed skulle der vælges en ny 2. suppleant. Der var en enkelt opstillet kandidat, så det gik næsten helt af sig selv, og Tina Callesen modtog forsamlingens bifald.

 

Tre medlemmer var på valg i Appeludvalget, og der var genvalg til alle tre: Carsten Lorentzen, Lars Langhoff og William Kanta.

 

Mødet blev afviklet i bedste stil og ca kl. 16.00 kunne dirigenten Peter Schäfer give ordet til bestyrelsesformand Ulf Helgstrand, der takkede for deltagelse og engagement ved årets repræsentantskabsmøde.

 

Billede

 

På Dansk Rideforbunds repræsentantskabsmøde 2019 var der en række spændende programpunkter, med det mest spændende var uden tvivl, at Danmark vil forsøge at lægge billet ind som vært for WEG i 2022. Her ses bestyrelsen for Dansk Ride Forbund ( Foto: DRF)


Tilføjet d. 07-04-2019 kl. 22:31 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: DRF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-11-19 Skal du med til Spring Forum 2020?
24-11-19 DRF bredde-turnering
17-11-19 Muligheden for resultatfrigørelse ophører primo 2020
06-11-19 Nu starter PTVinter Cup 2019-2020
06-11-19 Nye tiltag fra DRF
30-10-19 DRF etablerer eliteafdeling og styrker fokus på disciplinudvikling
16-10-19 Observationssamling for juniorer og ungryttere
16-10-19 DRF-Go på MobilePay
16-10-19 Springmesterskaber til Absolute Horses og Danish Derby
30-09-19 Observationssamling for pony-dressur


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider