Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hvordan fodrer vi vore heste?

En storstilet spørgeskemaundersøgelser sætter fokus på, hvorledes heste fodres i forskellige lande. Nu er turen kommet til Danmark og du har muligheden for at bidrage med informationer

 

Vil du bidrage til foderundersøgelsen?

Vil du hjælpe? I landene omkring os, har ryttere og avlere besvaret et spørgeskema som sætter på fokus på vores viden om fodring. Nu er det de danske hesteejeres opgave at gøre det samme. Så hvad ved du egentlig om fodring af heste. Det skal et større forskningsprojekt på Erhvervsakademi Aarhus forsøge at svare på.

 

Viden om fodring af heste er væsentlig for vores hestes sundhed, ydeevne, og trivsel. Den viden skal forskningsprojektet hjælpe med at indhente.

 

 

Pavo hjælper til med at indsamle viden til projektet ved at dele linket til spørgeskemaundersøgelsen, som det tager under 10 minutter at besvare.

Dine svar er meget værdifulde for os. Jo flere svar vi får, jo mere gyldige bliver resultaterne af undersøgelsen. Derfor må du også meget gerne dele linket til undersøgelsen med dem, du kender, der også fodrer heste.

 

Resultaterne af undersøgelsen bliver publiceret på hestemedier samt præsenteret på relevante møder og kongresser i 2020.

 

Du deltager i undersøgelsen ved at tilgå linket her

 

Billede

 

En storstilet spørgeskemaundersøgelser sætter fokus på, hvorledes heste fodres i forskellige lande. Nu er turen kommet til Danmark og du har muligheden for at bidrage med informationer (Arkivfoto)


Tilføjet d. 03-04-2019 kl. 13:35 af i kategorien Røgt og Pleje.
Tags: Udersøgelse.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider