Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Klubmodul gør medlemsadministrationen lettere

Dansk Ride Forbunds nye klubmodel, der er et online system, gør det fremadrettet langt lettere end nogensinde før, at klare administrationen af medlemslister, kontingentbetalinger og meget mere

 

Når du vil være på ridebanen og ikke på kontoret

Når hjertet banker for heste og ridesport, er det dejligt at kunne bruge så meget tid som muligt i stalden og på ridebanen. Det kræver dog, at man ikke bruger unødvendigt meget tid på håndtering af medlemslister, kontingentbetalinger og andre administrationsopgaver.

 

Medlemsystem gør administrationen nemmere
De praktiske opgaver i forbindelse med medlemshåndtering er dog svære at komme udenom, når man driver en rideklub. Derfor har mange bestyrelser og foreningsaktive medlemmer på mange rideskoler i lang tid manglet et medlemssystem, som har været nemt at betjene og samtidig indeholder alle nødvendige funktioner.

 

 

Klubmodul giver jer overblikket
Klubmodul er et online system, man kan benytte via sin computer, og er også en app. Klubmodul er specielt udviklet til idrætsforeninger med mange frivillige, instruktører og medlemmer, som har brug for at informere og kommunikere med hinanden i foreningssammenhæng. Herunder rideskoler.

 

På klubbens hjemmeside eller i app'en kan medlemmerne af rideklubben tilmelde sig stævner, melde afbud til træninger, kommunikere med instruktører og holdkammerater samt få et overblik over sine hold og træningstider.

 

Som bestyrelsesmedlem eller instruktør får man adgang til de samme funktioner - men har derudover også mulighed for at se adresselister, holdstatistikker, tilmeldinger, regnskaber og meget andet.

 

Samtidig har Klubmodul en integreret betalingsløsning, som kan benyttes i forbindelse med kontingentbetalinger. På den måde lettes også kassererarbejdet i rideklubben. Klubmodul holder nemlig styr på, hvem der har betalt, og hvornår det enkelte medlems klubmedlemskab skal fornyes.

 

Hjemmeside og app i én løsning
Det kan være dyrt at få lavet en funktionel og flot hjemmeside, men med Klubmodul får I en hjemmesideløsning og app i ét. Begge dele taler desuden sammen på det tekniske plan, så I kun behøver opdatere jeres informationer ét sted.

 

Det sparer yderligere tid på de administrative opgaver. Tid, I med fordel kan bruge på netop heste, ryttere og planlægning af de mange spændende aktiviteter, der finder sted i netop jeres rideklub.

 

Billede

 

Dansk Ride Forbunds nye klubmodel, der er et online system, gør det fremadrettet langt lettere end nogensinde før, at klare administrationen af medlemslister, kontingentbetalinger og meget mere


Tilføjet d. 02-04-2019 kl. 11:23 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF og Klubmodel.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-04-19 Ændringer i reglementet for ponymålinger
12-04-19 Info møde om LandsDelsDagene og Landsskuet
07-04-19 Skal WEG til Danmark?
07-04-19 Vinderne af årets Klubpriser
29-03-19 DRF Årsberetning 2018 er klar
14-03-19 Hedensted klar til Agria-mesterskaber i springning for de små
13-03-19 Skal du ride Dressurens Venner Cup i 2019?
13-03-19 Ny hjælp tilknyttet militarytrupperne
14-02-19 Ny cup til militaryrytterne
08-02-19 Sportsplanerne i military


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider