Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nathalie Horse Care Cup godt i gang

Så er military sæsonen skudt igang, med den første stævneafvikling i Natalie Horse Care Cuppen, der blev afviklet i weekenden på Vasehus Rideklub

 

Military sæsonen igang

I weekenden blev sæsonens første militarystævne afviklet hos Vasehus Rideklub. Dermed har vi også fået skudt den nye military cup - Nathalie Horse Care Cup - skudt i gang. Cuppen afvikles i CNC90 for heste og i CNCP80 for ponyer, og der kan samles point ved alle stævner, hvor disse klasser udbydes, i løbet af sæsonen.

 

RIkke Mortensen sejrede i CNC90

Sejren i weekendens CNC90 gik til Rikke Mortensen på Avatar, mens nummer to og tre blev henholdsvis Tia Lundemose Andersen på Bikini, og Lærke Siiri Vincent From Larsen på Almost Bally - 3. I alt 31 ekvipager stillede til start.

 

 

Heidi Birch sejrede i CNP80
I ponyklassen CNCP80 sejrede Heidi Birch Kristensen på Cavalli foran Andrea Syndergaard Jespersen på Zileen og med Asta Ravnkilde Bloch Jensen på Louis Magic som nummer 3. Her var i alt 10 ekvipager til start.

 

Næste gang der kan samles point i cuppen er til Haslev Køre- og Rideforenings stævne d. 28. april.

 

Se resultatlister her

 

Billede

 

Så er military sæsonen skudt igang, med den første stævneafvikling i Natalie Horse Care Cuppen, der blev afviklet i weekenden på Vasehus Rideklub


Tilføjet d. 02-04-2019 kl. 11:16 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
28-03-19 Nathalie Horse Care Cup i military skydes i gang


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider