Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stilcup for de unge dressurryttere

Hvis du er født mellem 2006 - 2010, og rider dressur på din pony, så er topponyer Still Cup måske noget for dig - der er en anderledes konkurrence der fokuserer på rytterens færdigheder og korrekt opstilling og indvirkning

 

Stilcup for de unge

Er du født mellem 2006 - 2010, og rider dressur på din pony, så er Topponyer Stil Cup måske noget for dig? Cuppen har fokus på korrekt opstilling og indvirkning og rides i LB3-B. Der afvikles seks kvalifikationer rundt om i landet, og fra hver kvalifikation går de 3 bedst placerede ekvipager videre til finalen, der afvikles på Hovgård Rideklub d. 30. august - 1. september, og hvor vinderen af Cuppen løber med en plads på ridelejren i 2020 på netop Hovgård Ridecenter ved Dorthe Rohmann.

 

Topponyer Stil Cup - en del af talentudviklingen
Cuppen har til formål at styrke rytternes grundlæggende ridefærdigheder gennem programridning samt fokus på korrekt opstilling og indvirkning på ponyen. At rytterne sidder og indvirker korrekt er afgørende for de senere præstationer og vil styrke udviklingen mod at udføre de sværere og mere teknisk krævende øvelser - både i ponyårene og overgangen til junior- og ungrytter.

 

 

Turneringen består af seks kvalifikationer fordelt i landet samt en finale. Rytterne må være mellem 9 og 13 år, og de tre bedste ekvipager fra hver kvalifikation går videre til finalen. Klasserne afvikles ved C-stævner i LB3, og finalen rides i LA1.

 

DRF oplyser at rytteren skal have en gyldig rytterlicens, mens ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Vær tillige opmærksom på at resultaterne for turneringen registreres ikke på DRF Go! og tæller ikke til ranglisten.

 

Billede

 

Hvis du er født mellem 2006 - 2010, og rider dressur på din pony, så er topponyer Still Cup måske noget for dig - der er en anderledes konkurrence der fokuserer på rytterens færdigheder og korrekt opstilling og indvirkning (Foto:DRF)


Tilføjet d. 22-03-2019 kl. 08:46 af i kategorien Produktnyt.
Tags: Stilcup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider