Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Charlotte Jorst’s Ray Dance retur til Tyskland

Charlotte Jorst's 10-årige lilleturs hest Ray Dance, er solgt tilbage til Tyskland, efter at han ultimo 2018 indgik i en større handel, hvor Charlotte Jorst købte stort ind hos Andreas Helgstrand. Ray Dance er nu tilbage i ridning hos sin tidligere rytter Ann-Christin Weinkamp

 

Tilbage til Tyskland og Winkamp

Den 10-årige westfalier Ray Dance (e. Rock Forever / Van The Man), der har været dansk-amerikaneren Charlotte Jorsts lille turs hest, er blevet solgt tilbage til Tyskland. Her skal den 10-årige vallak fremadrettet rides af sin tidligere træner Ann-Chrisistin Weinkamp.

 

Ray Dance startede sin karriere som 3-årig hos Rebecca Holtwiesche, men Weinkamp overtog snart efter ridningen og opnåede en placering som nummer 4 på Ray Dance ved Bundeschampionaterne i Warendorf i 2014. Deres sidste konkurrence sammen var på M-niveu i 2015.

 

 

Charlotte Jorst's lilleturs hest

Danskfødte Charlotte Jorst erhvervede Ray Dance som 6-årig. Oprindeligt var han hingst, men blevklastreret for at fokusere på sporten. Sammen fik de international debut i lille tur i 2017 og konkurrerede på dette niveau i de kommende år. De sluttede bl.a. som nummer 12, 7, og 12, i de tre runder af U.S Small Tour i 2018.

 

Indgik i større handel med Andreas Helgstrand

I stedet for at ride Ray Dance videre op til Grand Prix niveau, indgik vallakken en større handelstransaktion med Andreas Helgstrand, samtidig med at Charlotte Jorst erhvervede Chaplin Langholt, Atterupgaards Botticelli og Grand Galaxy Win i oktober 2018.

 

Ray Dance har været sat til salg i Danmark, men har nu fundet sin nye ejer i Tyskland og hans tidligere rytter Ann-Christin Weinkamp er nu tilbage i sadlen på vallakken. De har allerede haft deres debut ved et lokalt stævne i Greven, hvor de sluttede på en 6. plads i S dressur med 70,397 %.

 

Billede

 

Charlotte Jorst's 10-årige lilleturs hest Ray Dance, er solgt tilbage til Tyskland, efter at han ultimo 2018 indgik i en større handel, hvor Charlotte Jorst købte stort ind hos Andreas Helgstrand. Ray Dance er nu tilbage i ridning hos hans tidligere rytter Ann-Christin Weinkamp. her ses Charlotte Jorst med en af hendes heste på sin amerikanske farm (Arkivfoto)


Tilføjet d. 15-03-2019 kl. 08:27 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider