Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny hjælp tilknyttet militarytrupperne

Elitegruppen i military har indgået aftale med dressurdommer Mette Müller om, at hun fremadrettet skal hjælpe militarytrupperne med deres dressurprogrammer. Samarbejdet tages der allerede hul på i weekenden, når der afholdes træningssamling på CapaCity i Fredensborg

 

Ny aftale med dressurdommer Mette Muller

Med holdleder Kerstin Dallmann i front har Elitegruppen i military under Dansk Ride Forbund indgået aftale med dressurdommer Mette Müller om, at hun fremadrettet skal hjælpe militarytrupperne med at forbedre deres dressurprogrammer. Allerede i den kommende weekend får rytterne lov at stifte bekendtskab med Mette, når der afholdes træningssamling på CapaCity i Fredensborg.

 

DM deltager og dressurdommer
Mette Müller startede med at ride som 8-årig og er fortsat en aktiv rytter, der har hest opstaldet samt rider daglig undervisning hos Karin Nissen i Frederiksværk. Mette har tidligere redet heste sammen med Torben Suhr og har gennem tiden suppleret den daglige undervisning med kurser hos Nathalie zu Sayn Wittgenstein, Hasse Hoffmann og Andreas Helgstrand.

 

 

Af egne resultater kan nævnes deltagelse i DM på hesten Starlight Skovsby med placeringer som nummer ni og nummer syv, samt deltagelse i Bundgaard Byg på hesten Amaretto.

Mette er også allerede et kendt ansigt i DRF, da hun i mange år har været et aktivt medlem af Dressurudvalget og også fungerer som A-dommer i dressur, så hun kommer med ballast på flere fronter og glæder sig til at hjælpe med at udvikle de dygtige danske militaryryttere til at præstere endnu bedre. Første gang bliver allerede i weekenden, når der afvikles træningssamling på CapaCity i Fredensborg.

 

Billede

 

Elitegruppen i military har indgået aftale med dressurdommer Mette Müller om, at hun fremadrettet skal hjælpe militarytrupperne med deres dressurprogrammer. Samarbejdet tages der allerede hul på i weekenden, når der afholdes træningssamling på CapaCity i Fredensborg (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-03-2019 kl. 08:34 af i kategorien Ridesport.
Tags: Military og DRF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-07-19 DRF Agria Mesterkabsfinale i weekenden
16-07-19 Allerupgaard vært for Dressurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
20-06-19 Nu hædres ’Årets Klub’ i DRF
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM
11-06-19 Vil I være arrangør for DRF unghestechampionat?
11-06-19 Skal du med til NM på Vilhelmsborg og starte military
11-06-19 Christmas Stars fører i Walber og Stutteri Ask Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider