Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny cup til militaryrytterne

Dansk Ride Forbund iværksætter en række nye initiativer indenfor militarysporten i 2019. Et af initiatiativerne er en ny turnering, hvor ryttere der rider C-stævner for heste eller ponyer kan stille oplokalt og kæmpe om finalepladserne, der afvikles til oktober 2019

 

Ny turnering - Military Cup

I 2019 sætter Dansk Ride Forbund gang i en ny turnering i military, der henvender sig til de mange dygtige ryttere, der rider C-stævner. Military Cup afvikles i CNC90 for heste og i CNCP80 for ponyer i perioden fra 1. marts til 30. september 2019. Der samles point i de nævnte klasser, ved de stævner, hvor klasserne udbydes.

 

Det første stævne, hvor der kan hentes point for både heste og ponyer er hos Vasehus Rideklub i marts. Finalen afholdes i oktober.

 

 

Point giver adgang til finale
Gennem sæsonen samler ekvipagerne point ved de militarystævner, hvor de relevante klasser udbydes. Kvalificeret til finalerne er de 20 hesteekvipager samt 15 ponyekvipager med højest point (samt ligeplacerede) efter kvalifikationerne. Det er ekvipagens to bedste resultater, der tæller i den samlede stilling. For at være kvalificeret til finalen, skal ekvipagen have redet minimum to kvalifikationer på mindst to forskellige stævnepladser. Finalen afvikles i oktober (nærmere information følger), som en normal klasse, hvor ekvipagen med lavest strafpoint vinder.

 

Dansk Ride Forbund leverer rosetter til de 10 bedst placerede hesteekvipager og ponyekvipager i hver kvalifikation samt til finalen.

 

Læs mere om DRF's Military Cup her

 

 

Billede

 

Dansk Ride Forbund iværksætter en række nye initiativer indenfor militarysporten i 2019. Et af initiatiativerne er en ny turnering, hvor ryttere der rider C-stævner for heste eller ponyer kan stille oplokalt og kæmpe om finalepladserne, der afvikles til oktober 2019 (Arkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 14-02-2019 kl. 13:30 af i kategorien Ridesport.
Tags: DRF og Military Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-06-19 Nu hædres ’Årets Klub’ i DRF
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM
11-06-19 Vil I være arrangør for DRF unghestechampionat?
11-06-19 Skal du med til NM på Vilhelmsborg og starte military
11-06-19 Christmas Stars fører i Walber og Stutteri Ask Cup
11-06-19 Så er de nye undervisere og beridere klar!
15-05-19 Bæredygtig klubdrift
09-05-19 Hold klar til finalen i Elevskole Cup på Equitour Aalborg
06-05-19 Dansk Ride Forbund får bestyrelsesmedlem i DIF
03-05-19 Anne-Mette Binder kandiderer til bestyrelsespost i DIF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider