Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

D-stævner uden krav om klubber udefra

Stævner med egne ryttere, har hidtil skulle afvikles som E-stævner, men nu er DRF reglementets fællesbestemmelser justeret, så jeres rideklub kan afholde D-stævner, som det ønskes, uden krav om antallet af deltagende klubber udefra

 

Dansk Rideforbund lemper deltagelsesbestemmelser

Holder jeres rideklub stævner kun for egne ryttere? Så ved I måske, at dette indtil nu skulle afvikles som E-stævner iht. reglementets Fælles Bestemmelser, idet D-stævner skulle være åbent for minimum fire klubber.

 

Efter henvendelse og ønske fra mange af landets klubber, har Dansk Ride Forbund nu justeret bestemmelserne. Det gælder pr dags dato - tirsdag den 12. februar 2019, ar der ikke er krav til antallet af deltagende klubber ved afholdelse af et D-stævne.


Klubberne kan derfor nu afvikle D-stævner med dertil hørende klassetyper kun for deres egne medlemmer, hvis de ønsker dette.


Husk også at det fortsat er muligt at afvikle E-klasser ved et D-stævne. E-klasser må afvikles i sværhedsgrad 0 og kræver ikke licens, så på den måde kan klubbens elevryttere eller de nye stævneryttere også deltage ved et sådant internt stævne.

 

 

Læs mere i reglementets Fælles Bestemmelser, §61.4, her

 

Billede

 

Stævner med egne ryttere, har hidtil skulle afvikles som E-stævner, men nu er DRF reglementets fællesbestemmelser justeret, så jeres rideklub kan afholde D-stævner, som det ønskes, uden krav om antallet af deltagende klubber udefra (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 12-02-2019 kl. 13:56 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider