Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nyt koncept for holdmesterskab i springning

Der sker en masse på springfronten på klubniveau, når det nye koncept for Agria DRF-mesterskabet for klubhold for alvor rulles ud i 2019 under Dansk Ride Forbund, for bl.a. at understøtte udviklingen af springsporten i Danmark

 

Nyt spændende koncept

2019 byder på et nyt og spændende koncept for Agria DRF-mesterskabet i springning for klubhold. Det betyder, at mesterskabet fremadrettet uddeles over forår/sommersæsonen med fire kvalifikationer og en finale, og at klubber, der ønsker at deltage med et hold, allerede pr 1. april skal melde et bruttohold på otte ryttere ind. Den nye mesterskabsform afvikles med støtte fra Walber og Stutteri Ask og er et led i arbejdet med udviklingen af dansk springsport - den ambitiøse 2024 plan.

 

Det skal være attraktivt at ride stævne i Danmark
"I arbejdsgruppen arbejder vi målrettet med den videre udvikling af dansk springsport og prøver i den forbindelse, at favne så bredt som muligt. Tiltaget med den nye afvikling af holdmesterskabet er iværksat som en led af den plan. Det skal være attraktivt at ride B-stævner, og vi håber selvfølgelig, at alle de dygtige danske ryttere vil støtte op om det nye koncept, så vi kan få et mesterskab med spænding og ikke mindst ridning på højeste plan," siger Jakob Leth, Formand for Springudvalget.

 

 

Walber og Stutteri Ask Cup giver adgang til finalen
Tanken bag de fire kvalifikationer for at nå finalen er at skabe større spænding i det populære mesterskab samt fordre følelsen af sammenhold og klubånd.

 

De fire kvalifikationer er samlet under betegnelsen Walber og Stutteri Ask Cup, og der er to kvalifikationer i Jylland (Kolding Rideklub og Hjallerup Rideklub) og to kvalifikationer på Sjælland (Capacity Showjumping Center og Sportsrideklubben). Det gælder for alle de klubber, der vil deltage i mesterskabet, at de senest 1. april skal melde et bruttohold ind. På holdet må der være op til otte ryttere, og det er herfra, at rytterne til de enkelte kvalifikationer samt finalen sættes. Man kan frit vælge hest.

 

På bruttoholdet skal der være minimum en U18 eller U21 rytter. Rytterne skal selvfølgelig alle være medlem af - og ride for den samme klub. I de fire kvalifikationer rider en ekvipage MB1*, to ekvipager rider MB2* og en ekvipage rider MA1*.

 

Finalen præsenteret af Walber og Stutteri Ask
Kvalificerede til finalen i Agria DRF-holdmesterskab præsenteret af Walber og Stutteri Ask, er de otte hold (samt ligeplacerede), der efter kvalifikationerne har flest point. I finalen, der afvikles i metode B12, er kravene sat en smule op, hvorfor to ekvipager rider MB2* og to ekvipager rider MA1*. Finalen afvikles hos Riders Cup d. 18. - 21. juli.

 

Du kan finde mere information her

 

Du finder hele springreglementet her

 

Billede

 

Der sker en masse på springfronten på klubniveau, når det nye koncept for Agria DRF-mesterskabet for klubhold for alvor rulles ud i 2019 under Dansk Ride Forbund, for bl.a. at understøtte udviklingen af springsporten i Danmark (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 08-02-2019 kl. 08:18 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-07-19 DRF Agria Mesterkabsfinale i weekenden
16-07-19 Få styr på FEI-regler inden CSI og DM
16-07-19 Allerupgaard vært for Dressurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup
30-06-19 Endelig individuelle danske NM i springning
20-06-19 Nu hædres ’Årets Klub’ i DRF
19-06-19 Ungdomslandshold udtaget til EM i spring i Holland
19-06-19 Ryttere udtaget til NM i spring
14-06-19 Nation Cup i springning skudt i gang
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM
11-06-19 Vil I være arrangør for DRF unghestechampionat?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider