Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hvad er resultatfrigørelse af hest eller pony?

Hvordan er reglerne for stævnedeltagelse hvis du er uerfaren rytter og gerne vil ud og starte stævner, men har en hest eller pony med mange stævneresultater, og hvad kan du konkret gøre? Svaret er et søge om resultatfrigørelse

 

Erfaren hest - uerfaren rytter og stævnedeltagelse

Hvad gør du med henblik på reglerne, hvis du gerne vil ud og starte stævner, og ikke selv er så erfaren, men har købt en hest med stor stævneerfaring og mange resultater i bagagen? Så kan løsingen være at få resultatfrigjort din hest eller pony. Men hvad er lige oppe og nede på reglerne?

 

Har du købt en ny pony eller hest, og har den mange tidligere resultater? Så kan du overveje, om den skal resultatfrigøres.

 

 

Hvad er resultatfrigørelse?
Hvis en pony eller en hest resultatfrigøres, gælder dens resultater ikke for den rytter, som ponyen/hesten resultatfrigøres til. På den måde risikerer ekvipagen ikke at blive udelukket fra klasser på baggrund af ponyens/hestens tidligere resultater. Bemærk dog at ponyen/hesten også mister eventuelle kvalifikationer, som er opnået før resultatfrigørelsen, for den rytter, som den resultatfrigøres til.

Hvorfor skal man resultatfrigøre?
Resultatfrigørelse er ikke et krav fra Dansk Ride Forbund, men man kan vælge at resultatfrigøre, hvis ponyen/hesten har opnået resultater, der kan udelukke ekvipagen fra visse klasser/stævner.

Hvordan gør jeg?
Du skal klikke ind på DRF's hjemmeside her, hvor du kan læse mere om, hvordan du konkret resultatfrigører din pony/hest. Her finder du også kontonummeret, hvortil 375 kr. overføres til dækning af (adminstrationsgebyr), og herefter skal du sende en e-mail til pony@rideforbund.dk med de nødvendige oplysninger.


Når administrationen har modtaget email og penge, modtager du en bekræftelse på email, og reultatfrigøreslsen vil herefter blive offentliggjort på hjemmesiden. Bemærk, resultatfrigørelse skal foretages inden ekvipagen starter sit første C-stævne eller højere.

Læs mere i DRF reglementets fælles bestemmelser i Vedtægter §71.2. her

 

Billede

 

Hvordan er reglerne for stævnedeltagelse hvis du er uerfaren rytter og gerne vil ud og starte stævner, men har en hest eller pony med mange stævneresultater, og hvad kan du konkret gøre? Svaret er et søge om resultatfrigørelse (Arkivbillede: Tine Lessél)


Tilføjet d. 01-02-2019 kl. 13:19 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-04-19 Ændringer i reglementet for ponymålinger
12-04-19 Info møde om LandsDelsDagene og Landsskuet
07-04-19 Skal WEG til Danmark?
07-04-19 Vinderne af årets Klubpriser
02-04-19 Klubmodul gør medlemsadministrationen lettere
29-03-19 DRF Årsberetning 2018 er klar
14-03-19 Hedensted klar til Agria-mesterskaber i springning for de små
13-03-19 Skal du ride Dressurens Venner Cup i 2019?
13-03-19 Ny hjælp tilknyttet militarytrupperne
14-02-19 Ny cup til militaryrytterne


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider