Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Billetsalget til Herning har fart på

Interessen for Dansk Varmblods hingstekåring, der afvikles i dagene 6-10 marts, har aldrig været større end nu. Der er rift om billetterne, så man skal være tidligt ude, hvis man skal nå at sikre sig en god plads til det spektagulære gallashow fredag eller lørdag aften

 

Stor interesse for hingstekåringen

Interessen for at komme til Dansk Varmblods hingstekåring med meget mere i MCH Messecenter Herning fra den 6. - 10. marts er så stor som aldrig tidligere. Billetterne bliver revet væk, og har man planer om at komme til et af de spektakulære gallashows, så skal billetten sikres snarest

Dansk Varmblod fejrer i år, at det er 40. gang forbundets hingstekåring afvikles i MCH Messecenter Herning. Der er sket en enorm udvikling af arrangementet, fra den spæde begyndelse til nu, hvor arrangementet fylder samtlige messehaller i Herning, og også er rykket ind i Jyske Bank Boxen.

 

Internationale indslag

Med internationale spring- og dressurklasser med deltagelse af den hjemlige elite og internationale topnavne, er der lagt op til store sportslige oplevelser. Kollektionen af unghingste, som i år fremstilles til kåring virker særdeles spændende, og er af en sådan kvalitet, at man fristes til at kalde Dansk Varmblods hingstekåring for Europafinalen, idet der møder flere hingste til kåring, som er blevet kåret og præmieret i deres respektive forbund ude i Europa.

 

 

Tryk på billetsalget
Dansk Varmblods hingstekåring med meget mere har udviklet sig til det største og mest imponerende arrangement i den danske hesteverden, og eventet har ikke sin lige i hele verden. Her samles avlen og sporten på et niveau, der er uden sidestykke. Entusiastiske hestefolk fra ind- og udland samt familier som søger en god oplevelse at være fælles om, valfarter til MCH Messecenter Herning, til hingstekåring og til messen Hest & Rytter. Vil man ind og opleve den helt særlige stemning i Boxen, og alle de flotte indslag og konkurrenceklasser som afvikles der, så skal man til alvorligt at overveje, at indkøbe billet især til fredag og lørdagens gallashow.

 

Billetsalget går bedre end nogensinde tidligere, faktisk er der solgt 5.000 billetter flere på nuværende tidspunkt, sammenlignet med sidste år, som var et forrygende godt år for billetsalget, fortæller direktør Casper Cassøe Krüth. I praksis betyder det, at der vil ske en ændring i opbygningen af opvisningsbanen og opvarmningsbanen, så der bliver flere pladser til publikum inde i hallen. Casper vurderer dog, at billetsalget til især gallashowet lørdag går så godt, at der formodentlig bliver udsolgt inden arrangementet åbner den 6. marts. Men, understreger han, der er fortsat billetter at få.

 

Kilde: dansk Varmblod

 

Billede

 

Interessen for Dansk Varmblods hingstekåring, der afvikles i dagene 6-10 marts, har aldrig været større end nu. Der er rift om billetterne, så man skal være tidligt ude, hvis man skal nå at sikre sig en god plads til det spektagulære gallashow fredag eller lørdag aften (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 29-01-2019 kl. 16:47 af i kategorien Arrangementer.
Tags: Herning 2019.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
09-03-19 Årets Hingst 2019 i DV er Skovens Rafael
30-01-19 Springryttere udtaget til CSI i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider