Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stor tilslutning til PTVinterCup

TREC PTVinterCup under Dansk Ride Forbund, der sponsoreres af Alhvor, afvikles kun for anden gang i år. Alligevel meldes der om overvældende tilslutning til Cuppen 2018/19 både fra ryttere og klubber, der har lyst til at afvikle kvalifikationer, melder forbundet

 

Stor tilslutning til TREC PTVinterCup

Det er kun andet år, at der afvikles TREC PTVinterCup sponsoreret af Alhvor, men der har været en overvældende tilslutning til Cuppen 2018/19 både fra ryttere og ikke mindst klubber, der har lyst til at afvikle kvalifikationer. I PTVinterCup fokuseres der kun på PTV-fasen (forhindringsbanen) i TREC, og her sættes hestens tillid, mod, håndterbarhed samt rytternes korrekte brug af hjælpere på prøve. Kvalifikationerne afvikles i løbet af vinterhalvåret og afsluttes med en finale for henholdsvis ØST og VEST.

 

Alle kan være med
TREC PTVinterCup sponsoreret af Alhvor afvikles som en ØST og en VEST Cup i vintersæsonen. TREC består normalt af tre faser: POR (Orienteringsridt), MA (Gangartstest) og PTV (Forhindringsbane), men i vinterhalvåret fokuseres der på PTV-fasen, som jo let kan gennemføres indendørs i tilfælde af vintervejr. Alle klasser fra T0 til T4 er pointgivende, hvis blot PTV-fasen indeholder minimum otte forhindringer. Kvalifikationer til Cuppen kan findes på DRF Go!, og bestemmelserne kan ses her.

 

 

Kamp om finalepladserne
Det er de 20 ekvipager med flest point i henholdsvis ØST og VEST, der går videre til finalen i PTVinterCup sponsoreret af Alhvor, og pointlisterne bliver opdateret efter hver afviklet kvalifikation. Indtil videre har der været over 200 startere i Cuppen 2018/19, og dermed bliver der helt klart kamp om de eftertragtede pladser i finalerne.

 

Se hele resultatoversigten fra Øst her

Hele resultatoversigten kan ses her

 

Billede

 

TREC PTVinterCup under Dansk Ride Forbund, der sponsoreres af Alhvor, afvikles kun for anden gang i år. Alligevel meldes der om overvældende tilslutning til Cuppen 2018/19 både fra ryttere og klubber, der har lyst til at afvikle kvalifikationer, melder forbundet. (Foto: DRF)


Tilføjet d. 29-01-2019 kl. 07:52 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider