Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Linnea overlegen vinder af Agria finalen

Linnea Ericsson-Carey på Contenance 15 blev overlegen vinder af Agria indendørs DRF-mesterskab 2019, og hev en suveræn guldmedalje i hus, hos seniorerne. Det blev til en sejr til Laura Baaring Kjærgaard og Benedikte Rie Truelsen i junior og ungrytter mesterskaberne

 

Suveræn sejr til Linnea Ericsson-Carey
Som den eneste i feltet lykkedes det for Linnea Ericsson-Carey på Contenance 15 at ride fejlfrit både i mesterskabets første og anden afdeling, og hun kunne derfor suverænt og velfortjent hive mesterskabet hjem. Der måtte omspringning til for at fordele sølv- og bronzemedaljerne, og her trak Gitte Dahl/Conan det længste strå foran Søren Møller Rohde/Todt Un Prince Ask.

Mesterskabstitel i hus som eneste med dobbelt 0

 

8 fejlfrige videre til dinalerunden
Af de 38 ekvipager der red i mesterskabets første afdeling fredag aften, lykkedes det 8 ekvipager at ride de 145 cm høje bane fejlfrit, så mesterskabet var helt åbent til finalen, der afvikledes lørdag aften.

 

Banebygger Bo Bak Andersen havde igen formået at udfordre rytterne, og af de 21 ryttere, der i dag mødtes i finalen, lykkedes det kun tre ryttere at komme igennem uden fejl. Og som den eneste der formåede at ride dobbelt nul i mesterskabets to klasser, kunne Linnea Ericsson Carey på Contenance 15 hive en suveræn mesterskabstitel i hus.

 

Omspringning om sølv og bronze

Mens guld i år blev fordelt ganske suverænt, var der anderledes spænding om sølv og bronzemedaljerne. Efter de to afdelinger af finalen stod seks ekvipager lige med hver fire fejl, og publikum var derfor sikret en spændende omspringning. Her lykkedes det tre ekvipager at komme igennem uden fejl - hurtigst var Gitte Dahl på Conan der dermed sikrede sig sølv. Søren Møller Rohde/Todt Un Prince Ask slog lige akkurat hustruen Karen Møller Rohde, og dermed sikrede Søren sig bronzen.

 

 

Søndag var finaledag for junjorere og ungryttere

Søndag var finaledag for både juniorer og ungryttere i årets indendørs Agria DRF-mesterskaber, og det blev til masser af seværdig ridning. Begge mesterskaber måtte afgøres ved omspringning, så der var spænding til det sidste. For juniorerne blev det Laura Baaring Kjærgaard der trak sig sejrrigt ud af duellen og sikrede sig guldet. Det gjorde hun foran Camilla Mortensen og Mikkeline Gransøe. Det har i sandhed været pigernes weekend, og i finalen for ungrytterne holdt dette igen stik, da Benedikte Rie Truelsen sejrede foran Alexander Godsk, mens det blev bronze til Phillipa Wildfang Linde.

 

Laura hurtigst i omspringningen for juniorer
21 juniorer mødtes i finalen i dag med de 135 cm høje forhindringer. Efter første afdeling af mesterskabet, der gik fredag, sammenlagt med klassen i dag, var tre ekvipager helt lige med nul fejl, og mesterskabet skulle derfor afgøres ved omspringning. Igen lykkedes det alle tre ryttere at styre deres heste fejlfrit i gennem omspringningen, og tiden blev derfor den afgørende faktor. Det var meget tæt, og blot et halvt sekund var der mellem guld og bronze. Hurtigst at de tre var Laura Baaring Kjærgaard og Caltona, der dermed sikrede sig titlen og guldet i årets mesterskab. Sølvet gik til Camilla Mortensen/Quidor og Mikkeline Gransøe/Bill Haze sikrede sig bronze.


Guld til Laura Baaring Kjærgaard og Caltona
Benedikte Rie Truelsen sejrer for ungrytterne og cementerer pigernes magt denne weekend
Endnu engang skulle der omspringning til, for at fordele medaljerne. Af de 17 startende ungryttere i dagens klasse, lykkedes det blot to af komme igennem den 140 cm høje bane uden fejl - Benedikte Rie Truelsen/Cassina Z og Alexander Godsk/Caprio. Begge ekvipager havde også klaret sig i gennem uden fejl i lørdagens klasse, der udgjorde første afdeling af mesterskaber, så med to fejlfrie runder til hver måtte der en omspringning til, for at fordele guld og sølv. Bedst gik det for Benedikte, der red knap halvandet sekund hurtige end Alexander. Således blev det guld til Benedikte Rie Truelsen/Cassina Z og sølv til Alexander Godsk/Caprio.


Phillipa Wildfang Linde/Casmann fik i dagens gennemridning en ærgerlig tidsfejl, men med 0 fejl på forhindringerne både i går og i dag, blev tidsfejlen også hendes eneste, og hun kunne således modtage bronzemedaljen.


Se samtlige startlister og resultater her

 

Billede

 

Linnea Ericsson-Carey på Contenance 15 blev overlegen vinder af Agria indendørs DRF-mesterskab 2019, og hev en suveræn guldmedalje i hus, hos seniorerne. Det blev til en sejr til Laura Baaring Kjærgaard og Benedikte Rie Truelsen i junior og ungrytter mesterskaberne (foto: DRF)


Tilføjet d. 28-01-2019 kl. 12:49 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-02-17 Linnea Ericsson-Carey har solgt sin nuværende tophest


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider