Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Top-hingst Delatio på vej til Danmark

Den internationale grand prix og world cup hingst Delatio er solgt til malaysiske Qabil Ambak som hans 2020 OL håb. Qabil Ambak træner og har sine dressurheste hos Fisker Dressage Academy nær Aarhus, hvor Delation fremadrettet vil have til huse

 

På vej til Danmark

Den sorte De Niro-søn Delatio er netop på vej til sit nye hjem hos Fisker Dressage Academy ved Aarhus, hvor dens nye ejer, malaysiske Qabil Ambak, afventer hingstens ankomst med spænding. Quabil Ambak træner og har sine dressurheste i Danmark, og Patrik Kittels smukke sorte hanoveranerhingst er indkøbt med henblik på deltagelse i OL i Tokyo i 2020.

 

De Niro søn

Delatio er en De Niro søn efter statspræmiehoppen Rubina (e. Rubinstein / Diplomat) og har været i fokus siden han som føl blev indkøbt som et højdepunkt på Verden følauktionen i 2004 af Bernard Schaerffer. Han blev kåret i hanovranerforbundet og vandt sin 70.dages afprøvning i Adeldorf og kvalificerede sig til det tyske bundeschampionat i 2007. Efterfølgende blev hingsten solgt til Holland, hvorefter han blev solgt videre til russiske Elena Knyaginicheva.

 

 

Emilie Faurie får Delation til at blomstre

Delatio debuterede på Grand Prix niveau med Bianca Kasselman i 2017, men det var britiske Emilie Faurie der fik Delatio til at udfolde sig til sit fulde potentiale som international dressurhest. Sammen vandt de Hamburg dressur derby og deltog efterfølgende i World Cup kvalifikationen i London i 2017, hvor de sluttede på en andenplads og samtidig krydsede de magiske 80%. De kvalificerede sig ligeledes til finalen i Paris, men Delation blev småskadet og de måtte aflyse deltagelsen.

 

Til salg hos Patrik Kittel

Emilie Faurie valgte at ride Dono di Maggio ved WEG i Tryon, frem for at ride Delatio, der i stedet rykkede til Patrik Kittels salgstald, for at finde sin fremtidige rytter. Kittel nåede dog selv at ride Delatio til over 80% ved World Cup kvalifikationen i Lyon og Salzburg, inden hingsten nu skifter hænder til den malaysiske dressurrytter.

 

Dygtig asier

Qabil Ambak er en af Asiens dygtigste dressurryttere og vandt ved Asian Games 2018 i Jakarta en individuel sølvmedalje i kür-finalen med hesten Rosenstolz, men satser nu på Delation, som sit kommende dressurhåb.

 

Qabil Ambak både springer og rider dressur, men i begge tilfælde har han valgt danske trænere, henholdsvis den i Tyskland bosiddende springtræner Lars Bak Andersen og så dressurtræner Dennis Fisker.

 

Billede

 

Den internationale grand prix og world cup hingst Delatio er solgt til malaysiske Qabil Ambak som hans 2020 OL håb. Qabil Ambak træner og har sine dressurheste hos Fisker Dressage Academy nær Aarhus, hvor Delation fremadrettet vil have til huse


Tilføjet d. 24-01-2019 kl. 09:29 af i kategorien Ridesport.
Tags: Delaio.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider