Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Mikala Münters første tur for USA

Mikala Münter har i denne weekend debuteret internationalt som amerikansk dressurrytter ved Gold Coast Opener stævnet, efter at hun for nylig udskiftede sit danske statsborgerskab for et amerikansk. Det var samtidig international debut for hendes 10-årige hest Salsa Hit

 

International debut som amerikaner

Den 50-årige tidligere danske dressurrytter og landsholdsrytter Mikala Münter, der som bekendt for blot tre måneder siden skiftede sit danske pas ud for et amerikansk, har netop gennemført sin første internationale stævnestart som amerikansk dressurrytter.

 

Debuten blev gennemført i den tostjernede DCI Prix St George ved Gold Coast Opener stævnet i Wellington, Florida og det var samtidig international debut for hendes 10-årige oldenburg vallak Salsa Hit.

 

 

"Turen på Salsa Hit føltes rigtig god" udtalte en tilfreds Mikala efter at have modtaget dommerscoren på 68.265 %, der resulterede i en fjerdeplads i konkurrencen. "Han er stadig meget grøn, men har masser af talent", tilføjede Mikala.

 

Mikala og My Lady

Mikalas største succeser i USA har hun haft på den danske DV hoppe My Lady, som blev pensioneret i maj 2017. Sammen vandt de præmiesummer for mere end 200.000 US dollar ved Wellingtons Global Dressage Festival.

 

Parret red tillige WEG i 2014 for Danmark og tillige ved EM i 2015, ligesom de deltog for Danmark ved World Cup finalen i Lyon i Frankrig i 2014 og i Las Vegas i 2015. Mikala har også redet fire danske mesterskaber og deltaget i 5 Nations Cup stævner for Danmark.

 

Mikala går således andre danske dressurrytteres spor, bl.a. den tidligere Blue Hors chefberider Lars Pedersen, der tog springet til USA for mere end 35 år tilbage og blev amerikansk statsborger i 2016.

 

Billede

 

Mikala Münter har i denne weekend debuteret internationalt som amerikansk dressurrytter ved Gold Coast Opener stævnet, efter at hun for nylig udskiftede sit danske statsborgerskab for et amerikansk. Det var samtidig international debut for hendes 10-årige hest Salsa Hit. Her ses Mikala fra da hun officielt blev amerikansk statsborger for tre måneder siden (Arkivfoto)


Tilføjet d. 21-01-2019 kl. 12:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Så blev Mikala Amerikaner!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider