Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rikke Friis brækker nakken

Ved Baltic Cup i springning i Herlufmagle, kom det desværre torsdag til stor dramatik, da Rikke Friis ved en refusering på Appi-S sad af hesten, og var så uheldig at hun brækkede to nakkehvirvler

 

Dramatik på førstedagen

Allerede på stævnets første ved Baltic Cup stævnet i Herlufmagle, kom det til stor dramatik ved Riders Cup, med et alvorligt fald fra hest af Rikke Friis.

 

Dårligt fra start

Rikke Friis fik en rigtig dårlig start i lille turs-klassen for juniorryttere på Appi-S (e. Oklund/Olympic Ferro), hvor hun aldrig opnåede at komme rigtigt ind på springene ra start af.

 

Trods dårligt tilpassede afstande fra stat af lykkedes det Rikke at kæmpe sig over de tre første forhindringer, men ved den fjerde gik det galt. I høj fart mod spring nummer 4, havde Appi-S på dette tidspunkt mistet tilliden til sin rytter, og det førte ti en brat opbremsning.

 

 

Brækkede nakkehvirvler

Rikke blev sat af og faldt så uheldigt, at hun efterfølgende måtte køres med ambulance til nærmeste traumecenter, hvor det blev konstateret at hun have brækket to nakkehvirvler. Det varer derfor givetvis et stykke tid inden Rikke igen sidder i sadlen, men det kunne være gået meget værre, hvis ikke hun havde haft sin sikkerhedsvest på.

 

Appi-S kom derimod intet til i faldet og har det godt.

 

Billede

 

Ved Baltic Cup i springning i Herlufmagle, kom det desværre torsdag til stor dramatik, da Rikke Friis ved en refusering på Appi-S sad af hesten og var så uheldig at hun brækkede to nakkehvirvler (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 20-01-2019 kl. 13:33 af i kategorien Ridesport.
Tags: Rikke Friis.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider