Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

ECCO-samling for unge dressurryttere

I weekenden er der ECCO-samling for pony, junior og young riders i Sønderjylland, der indledes af besøg hos Anna Kasprzak og afsluttes på ECCO Konference Center i Tønder med indlæg som sportspsykologi, fyfisk træning og rideteori

 

Samling i weekenden

Den 12. - 13. januar er der ECCO-samling for pony, junior og young riders. Samlingen starter hos Anna Kasprzak i Haderslev lørdag formiddag, hvor rytterne får mulighed for at se nogle af Anna Kasprzaks dressurheste og dømme udvalgte programmer.

 

Spændende indlæg

Efterfølgende er det muligt for rytterne at stille spørgsmål til Anna om alt fra ridning, træning til stævner m.m. Lørdag middag sættes kursen mod ECCO Konference Center i Tønder, hvor resten af samlingen foregår. Samlingens hovedpunkter vil være sportspsykologi ved Team Danmark Sportspsykolog Nina Due Stagis, Fysisk træning ved Kathrine Hedemann, rideteori ved landstrænerne og holdlederne, oplæg om Do's and don'ts , når man har sponsorer af Vivi Okholm fra ECCO, hyggeligt samvær - og meget mere teambuilding.

 

 

Billede

 

I weekenden er der ECCO-samling for pony, junior og young riders i Sønderjylland, der indledes af besøg hos Anna Kasprzak og afsluttes på ECCO Konference Center i Tønder med indlæg som sportspsykologi, fyfisk træning og rideteori (Arkivfoto: tine Lessèl)


Tilføjet d. 11-01-2019 kl. 12:48 af i kategorien Ridesport.
Tags: Ecco.





Seneste relaterede nyheder
16-03-11 Landsstævne i Holte Ride-Klub


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider